Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

cunatkoo

zdravim...mam rovnaky problem ako vy vsetci.priserne sa potim.pod pazuchami by som to este vedela zvladnut aj ked uz aj to je strasne tie obrovitanske flaky.ale najviac ma stvu mokre flaky na zadku...staci vyjst z domu spravit par krokov a uz vyzeram ako keby som pustila do gati.je strasne moc neprijemne.priserne sa hanbim a neviem sa s tym zmierit.no a potom sa nasledne potim vsade:chrbat nohy tvar...proste vsetko...kozna mi odporucila driclor zajtra si ho idem kupit tak dufam ze pomoze...mozem si aplikovat aj na zadok?lebo by som si konecne chcela obliect rifle bez toho ze by som sa bala ze tam po chile bude flak jak svet...drzte palce

prihama

DRICLOOOOOR ....urcite toto..ako..neviem z coho to je..jaka je to ona..chemicka tovaren..ale musim tri krat klop na drievko ze to vazne funguje:D..takze tak....odporucaaaaaaaaaaaaam....z:))

pjotre

tuto stranku som nasiel pomocou vyhladavaca google.mam rovnaky problem ako predomnou pisani.nadmerne potenie mi niekedy vzbudzuje aj neprijemne udalosti.osprchovany viac krat denne sa kazdy vecer poberiem za mojou priatelkou.mam 24 rokov a potenie dlani,podpazusia,brucha a chrbatu mi pripada ako horor.byvam od nej cca 15 min. pešo ale ani ciste oblecenie mi nezabrani tomu aby moje tricko alebo kosela ostala sucha.verte mi je to neprijemne.behal som po doktoroch,zvyseny krvny tlak mi upravili tabletkami,stitnu zlazu mam v poriadku,a doktori mi tiež nevedia pomoct.skusal som bylinkove čaje,zasyp,spreye,deodoranty a ziadna zmena nenastala.pracujem v kolektive starsich a uprimne povedane "skryvam sa",a k tomu mam este predpisanu bielu koselu na ktorej mokre skvny od potu su strasne viditelne.poprosim vas o nejaku pomoc.vopred vam dakujem.

pohoda

AHOJTE ĽUDIA! ja som sa potila od mala v podpazuši kolesa ako svet už som stracala nádej no kúpila som si v lekárni Driclor 20 ml 220,- Sk a normálne to zabralo nechápem.

gregor

musim vam povedat,ze i ja som mal problemy s potenim a pomohol mi excipial deoforte.da sa kupit v kazdej lekarni a jeho cena nie je az tak vysoka.stoji len 166sk a jeho ucinok je dlhodoby.musim odporucit

asti

aj ja mam problem s nadmernym potenim, uvazovala som o operacii na ruky...ale kvoli inym problemom som bola u jedneho pana ktory sa zaobera cinskou medicinou..dal mi kvapky, ktore si zamiesam a natieram sa nimi..je to len tyzden ale moje potenie riadne ustupilo..ako na nohach tak aj na rukach...myslim ze by ste tiez mali najprv skusit prirodne preparaty a az ked to nepomoze sa obratit na konecne sposoby ako su operacie...

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk

danaanna

ahoj, prave som si precitala par stranok o nadmernom poteni, ano je to aj mojim problemom, hlavne ruky a nohy, ale nohy sa da i ked na sandale a slapky nemozem ani pomysliet, riesim to v lete uzavretymi sandalami, aby sa mi nohy nesmykali, totiz to saty mi pristanu a nemienim sa vzdat ich nosenia! je to namahave mat takyto problem, kto nezazil si to ani nevie predstavit... s rukami je to najhorsie, vsade chodim s velkou vreckovkou a vkuse si ich musim susit, ale to nepomaha, maximalne na 2 sekundy, skusila som aj pripravok z lekarne a moje ruky ho uplne ignoruju... stale hladam nejake riesenie, ved neda sa zit s tou predstavou, ze mi bude stale trapne zoznamit sa s niekym podat ruku, podrzat papier na chvilu, je trapne ked clovek pise a kvapky mu stekaju po pere, myslim ze je to aj stresom, ale nie len nim. neviem cim to je, ale strasne rada by som sa toho zbavila!
kedze to uz trva tolko rokov{ani nepamatam kedy to zacalo} beriem to ako nieco co uz asi ku mne patri, no nermijemneho pocitu a pocitu hanby za to sa asi neda zbavit.
prekaza mi aj to, ze mam pocit, ze ked sa dotknem mokrou rukou hocicoho vsetky necistoty sa mi na nu nalepia...no hrooozne!
uvitam kazdu radu, dakujem