Nadmerné potenie

mifffo

mam problem, ako vacsina z vas tu. avsak nepotim sa len na rukach a v podpazusi, ale na celom tele, aj na hlave a to je pri rozhovore s ludmi desne. nemyslim, ze nejake maste a vodicky su vhodne na potieranie celeho tela, to mozno pomoze pri podpazusi alebo rukach. co vsak mam urobit, ked sa potim vsade... je to fakt na pikacu a hlavne ked mam len 21 a potenia ma vo vsetkom len obmedzuje

jaaa

Po precitani peispevkov som celkom prekvapeny ze tento problem s nadmernym potenim netrapi len mna...Pojdem skusim ten DRICLOR,dufam ze to zaberie a opat budem moct nosit kosele ;)

mirkita

to: vynimka
ahoj, tak o tejto operacii som este nepocula, prosim napis mi nieco viac, nejake podrobnosti, lebo mna z toho bezpricinoveho potenia uz asi j....
dakujem

janka

Mam 14 rokov a nadmerne sa potim i podpazusi a uz mi to vadi a nechcem nosit stale ciarne tricka.Ako sa mam toho zbavit?Prosim pompzte mi bo sa asi zblaznim!Vopred dakujem.

zuzca

sexuolog ty si teda riadny pako aj s celou tvojou fytoterapiou.
Operacia so vola endoscopicka transhoraticka sympatektomia a preplaca ju celu poistovna.

monula

ahjte vsetci som prekvapena kolki ludia maju problem s nadmernym potenim som studentka a hrozne sa potim velmi ma to trapi neviete mi poradit velmi by som bola vdacna

x-man

Ja som mal asi od svojich 14 rokov obrovske problemy z potenim.Potil som sa nielen ked bolo teplo ale dokonca aj v zime.Potil som sa na chrbte,hrudi,cele ale hlavne v podpazusi.Ani si mozno neviete predstavit ake to bolo hrozne.Fľaky na tričku...proste vzdy obrovska hanba ked som bol v splocnosti.Skusaval som rozne antipespiranty,dokonca som bol aj u endokrinologa a nic.Nakoniec som objavil DRICLOR.A mozem povedat,ze na moje velke prekvapenie to fakt zabralo.Kazdemu sice pomaha nieco ine,ale skuste to...mne ustupilo po pouzivani Dricloru potenie asi o 90 percent.No a teraz je to uz dost v poho...ved v lete sa trocha poti kazdy.Da sa to kupit v lekarni a netreba na to ani predpis.Fakt Vam to odporucam vyskusajte to...