Nadmerné potenie

diana

S tym potenim to dost doverne poznam.Vzdy sa mi potia ruky a tiez chodidla[v lete ani radsej nehovorim].Je mi z toho strasne ked mam niekomu podat tu mokru ruku alebo sa mi smykaju chodidla v topankach div,ze nespadnem.Ludia poradte,co s tym nechcem pouzivat pripravky-chcem sa toho docista zbavit!!!

kajoo

Nadmerne sa mi poti lave podpazusie neviete preco ? Mam 16 a mierne dost mi to prekaza. Nema dakto podobny problem?

Aria

Nikulla, Driclor je gulickovy antiperspirant, akurat ze sa nepuziva tak ako bezne, ale vecer pred spanim, rano ho zmyjes a pouzijes klasicky antiperspirant. Spociatku ho treba pouzivat kazdy den a neskor staci tak raz tyzdenne.

nikulla

ahojte ludia, chcem sa opytat ten Driclor a Ex.deoforte su tabletky alebo antipers.. alebo co to je?? dakujem a mam thaky isty problem ako vy..takze som rada ze niesom sama, doteraz u mna zabrala praca s psychikou, viem sa v celku dobre sama vnutorne uvolnit a regulovat stres ale aj thak cela by som to vyskusat thak mi prosim napiste...

neznama 1

Ahojte!
Som moc prekvapena ze tolkych ludi trapia tie iste tazkosti ako mna.Je hrozne ked sa potim aj napriek tomu ked si vyholim pod pazuchom a neprijemne je ze neviete ako tomu zabranit.Skusim Vasu radu a kupim si Driclor a potom vam napisem ako to ucinkujem.

neznamy

aj ja som jeden z tych ludi ktory sa hambia v urcitych chvilach za svoje potenie a plne s vami sucitim a chcem vám z celeho srca popriat aby ste uz nikdy nemuseli schovavat a naplno si uzivat krasy zivota

PS:este stale tu je na vyber chirurgia

neznama

ahojte,teraz mi je hned lepsie,ked som si to precitala,teda nie ze by som sa tesila z utrpenia inyx,ale aspon wiem,ze weela ludi ma podobny problem...ja sa potim uz asi od 11 r a wyskusala som uz asi wsetko,od dezodorantow,cez lekarske wysetrenia stitnej zlazy,az po psychologa a homeopata.u mna je to paradoxne w zime horsie,aj ked ani w lete to neni nic moc..w zime sa wsak nosia dlhe rukawy a tie su moj uhlawny nepriatel.este wyskusam driclor a ak ani to nezaberie,budem si musiet zarobit na botuloxin...drzte palce