Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
S tym potenim to dost doverne poznam.Vzdy sa mi potia ruky a tiez chodidla[v lete ani radsej nehovorim].Je mi z toho strasne ked mam niekomu podat tu mokru ruku alebo sa mi smykaju chodidla v topankach div,ze nespadnem.Ludia poradte,co s tym nechcem pouzivat pripravky-chcem sa toho docista zbavit!!!
Nadmerne sa mi poti lave podpazusie neviete preco ? Mam 16 a mierne dost mi to prekaza. Nema dakto podobny problem?
Nikulla, Driclor je gulickovy antiperspirant, akurat ze sa nepuziva tak ako bezne, ale vecer pred spanim, rano ho zmyjes a pouzijes klasicky antiperspirant. Spociatku ho treba pouzivat kazdy den a neskor staci tak raz tyzdenne.
ahojte ludia, chcem sa opytat ten Driclor a Ex.deoforte su tabletky alebo antipers.. alebo co to je?? dakujem a mam thaky isty problem ako vy..takze som rada ze niesom sama, doteraz u mna zabrala praca s psychikou, viem sa v celku dobre sama vnutorne uvolnit a regulovat stres ale aj thak cela by som to vyskusat thak mi prosim napiste...
Ahojte!
Som moc prekvapena ze tolkych ludi trapia tie iste tazkosti ako mna.Je hrozne ked sa potim aj napriek tomu ked si vyholim pod pazuchom a neprijemne je ze neviete ako tomu zabranit.Skusim Vasu radu a kupim si Driclor a potom vam napisem ako to ucinkujem.
aj ja som jeden z tych ludi ktory sa hambia v urcitych chvilach za svoje potenie a plne s vami sucitim a chcem vám z celeho srca popriat aby ste uz nikdy nemuseli schovavat a naplno si uzivat krasy zivota
PS:este stale tu je na vyber chirurgia
feri povedz vs. mamke ocovi niekomu bliskemu....
ahojte,teraz mi je hned lepsie,ked som si to precitala,teda nie ze by som sa tesila z utrpenia inyx,ale aspon wiem,ze weela ludi ma podobny problem...ja sa potim uz asi od 11 r a wyskusala som uz asi wsetko,od dezodorantow,cez lekarske wysetrenia stitnej zlazy,az po psychologa a homeopata.u mna je to paradoxne w zime horsie,aj ked ani w lete to neni nic moc..w zime sa wsak nosia dlhe rukawy a tie su moj uhlawny nepriatel.este wyskusam driclor a ak ani to nezaberie,budem si musiet zarobit na botuloxin...drzte palce