Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
Ahojte, som jedna z tych, ktore postupili tu spominanu narocnu operaciu, ozaj ju odporucam kazdemu. Postupila som ju po absolvovani vsetkych moznych recepturach ako salvia, morska sol, dubova kora, driclor....
No da sa to operovat, je to popisane bud v tejto alebo ienj teme o poteni... operacia prebieha asi tak ze v popazusi ti urobia dve dierky, dostanu sa niekam ku plucam a prerusia nerv. Potom sa prestanes potot od toho miesta kde bol preruseny vyssie... takze cele ruky... a ma to aj nejake vedlasjsie ucinky, pohladaj v temach...
Ahojte. Mam presne ten isty problem,od malicka sa mi strasne potia ruky, a to tak extremne, ze mi z nich tecie, ako keby som si ich prave umyla. Bola som v Bratislave, kde mi do dlani napichali botulotoxin(ktory je je urceny na vyplnanie vrasok ale aj na nadmerne potenie) Lekarka mi predtym povedala, ze to vydrzi az 7 mesiacov, ale zo 100% ludi to 2 percentam nemusi organizmus vobec prijat, co znamena, ze to nema vlastne ziadny ucinok. Bohuzial patrim medzi tie 2 percenta a po zaplateni zakroku som bola na tom s potenim tak isto, len o 15 000 SK lahsia.....Pocula som uz aj o preruseni nervovych drah, ze aj tak sa da zmiernit potenie, ale to mi lekarka neodporucala, ze je to dost riskantna operacia...Vyskusala som vsetko mozne-driclor,excipial deo forte..Nic nepomaha!Neviem co robit, potim sa stale a to je jedno, ci som nervozna alebo pokojna, jednoducho bez priciny.A to nechapem!Ak viete niekto, ako pomoct, piste prosim.
Dnes existuje mnoho priprvkov, ktore s tym dokazu ucine pomoct ak pouzivas pravidelne.Mne pomohly.Ak nie tak sa mozte obratit na plastickeho chirurga, ktory vam na problemove miesta napicha injekcie s latkou, ktora zabranuje poteniu a mozte sa toho zbavit navzdy.Nepametam si uz ale kolko tento zakrok stoji.