Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

vynimka

Ahojte, som jedna z tych, ktore postupili tu spominanu narocnu operaciu, ozaj ju odporucam kazdemu. Postupila som ju po absolvovani vsetkych moznych recepturach ako salvia, morska sol, dubova kora, driclor....

Petqo

No da sa to operovat, je to popisane bud v tejto alebo ienj teme o poteni... operacia prebieha asi tak ze v popazusi ti urobia dve dierky, dostanu sa niekam ku plucam a prerusia nerv. Potom sa prestanes potot od toho miesta kde bol preruseny vyssie... takze cele ruky... a ma to aj nejake vedlasjsie ucinky, pohladaj v temach...

danielka

Ahojte. Mam presne ten isty problem,od malicka sa mi strasne potia ruky, a to tak extremne, ze mi z nich tecie, ako keby som si ich prave umyla. Bola som v Bratislave, kde mi do dlani napichali botulotoxin(ktory je je urceny na vyplnanie vrasok ale aj na nadmerne potenie) Lekarka mi predtym povedala, ze to vydrzi az 7 mesiacov, ale zo 100% ludi to 2 percentam nemusi organizmus vobec prijat, co znamena, ze to nema vlastne ziadny ucinok. Bohuzial patrim medzi tie 2 percenta a po zaplateni zakroku som bola na tom s potenim tak isto, len o 15 000 SK lahsia.....Pocula som uz aj o preruseni nervovych drah, ze aj tak sa da zmiernit potenie, ale to mi lekarka neodporucala, ze je to dost riskantna operacia...Vyskusala som vsetko mozne-driclor,excipial deo forte..Nic nepomaha!Neviem co robit, potim sa stale a to je jedno, ci som nervozna alebo pokojna, jednoducho bez priciny.A to nechapem!Ak viete niekto, ako pomoct, piste prosim.

neviem

Máte zdravotné problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

blanka

Ja som bola na redukcii nadmerneho potenia a som spokojna.Robil mi to MUDr.Haid,PhD. 02-63530163 Injekcne botoxom sa da zabranit prilisnemu poteniu.

janka

ahojte všetci s podobnými problémami prosim ťa zuzca mohla by si mi co najrychlejšie odpisať veľmi si to budem vážiť

janka

ahoj zuzca nechcem ta nejako obtazovat a ani otravovat ale velmi by ma zaujimalo aku operaciu si podstupila proti tomu poteniu ruk velmi by si mi pomohla pretoze mam podobny problem a nedokazem sa s tym zmierit dakujem a prosim ta uved mi tam aj cenovu relaciu pa

soffy

Ahojte. Aj ja som si nasla tuto stranku cez vyhladavac. Trapia ma presne take problemy ako Vas. Velmi sa potim v podpazusi. A velmi ma prekvapuje,ze je nas tolko. Vdaka za radu, ten Driclor skusim. Papa

zuzka*

Dnes existuje mnoho priprvkov, ktore s tym dokazu ucine pomoct ak pouzivas pravidelne.Mne pomohly.Ak nie tak sa mozte obratit na plastickeho chirurga, ktory vam na problemove miesta napicha injekcie s latkou, ktora zabranuje poteniu a mozte sa toho zbavit navzdy.Nepametam si uz ale kolko tento zakrok stoji.