Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

Cici333

jasne,ze mas..ved to nie je hanba..je to nejaka porucha aj ja nou trpim a ten exicipial deo..som uzivala aj ja,ale vobec nepomohlo

tinusska

aj ja som s tym mala problemy... puberta utecie a bude to lepsie... ale za ten cas, skuste ten driclor.. ja teraz, mam 20 rokov, pouzivam ako aniperspirant adidas - pri ostat. znackach som sa este viac potila...

tomik17

Prosim vas vie mi neikto pradit ...resp ma niekt skusensti s peraciu ...pradte ako postupovat icq 299-311-950 alebo Fanthomas2@orangemail.sk

mifffo

iO_iO: presne tak. mne vsak netreba ani nejaka velka namaha. treba skusit vysetrenie u endokrinologa na stitnu zlazu. toto su vsetko priznaky, ktore suvisia s ochorenim stitnej zlazy. my to mame dokonca aj v rodine, tak davam este jednu sancu tomu, tak dufam, ze to je v tom.. uvidim. skus to urcite aj ty a ked tak daj vediet. zdarek

I0_0I

mifffo: Ahoj . Chcem sa ta spytat ci pri tom ako sa potis ti je aj teplo. Ja mam totiz podobny problem ako ty. Potim sa tiez na celom tele. Ked som v klude niekde doma tak je vsetko OK ale staci mi aj trohu pochybu ( napr. 5 minut chodze ) a hned sa unavím , je mi teplo (aj ked je vonku chladno ) a potim sa na chrbte ,bruchu,nohach , proste vsade..

tomas m.

Driclor pomoze ,ale nikdy to neodstrani a cely zivot sa tym predas potierat nebudem jak vol !!!! a okrem toho vo velkych stresovych situaciach sa aj tak budes potit jak hovadX

tomas m.

A este by som poprosil ludi ktory stym maju skusensti aby zanechavli aspon email ...aby sme sa mohli s vami skontaktovat pripadne nam mozte aj poradit ....dakujem

tomas m.

Nevie niekto prosim vas kontakt na tu ZUZCU ...chcel by som sa nieco opytat alebo niekto kto bol na operacii pslite mi email ak mate skusensti ...alebo icq 299-311-950 dakujem

mifffo

este ma zaujima jedna vec. docital som sa tu, ze v niektorych pripadoch moze pomoct aj driclor, co vsak, ked sa potim na celom tele a aj na tvari? predsa sa tym nepotriem cely. neexistuje nejaka tabletkova pomoc alebo injekcie? ja by som vyskusal uz vsetko...