Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
jasne,ze mas..ved to nie je hanba..je to nejaka porucha aj ja nou trpim a ten exicipial deo..som uzivala aj ja,ale vobec nepomohlo
aj ja som s tym mala problemy... puberta utecie a bude to lepsie... ale za ten cas, skuste ten driclor.. ja teraz, mam 20 rokov, pouzivam ako aniperspirant adidas - pri ostat. znackach som sa este viac potila...
iO_iO: presne tak. mne vsak netreba ani nejaka velka namaha. treba skusit vysetrenie u endokrinologa na stitnu zlazu. toto su vsetko priznaky, ktore suvisia s ochorenim stitnej zlazy. my to mame dokonca aj v rodine, tak davam este jednu sancu tomu, tak dufam, ze to je v tom.. uvidim. skus to urcite aj ty a ked tak daj vediet. zdarek
mifffo: Ahoj . Chcem sa ta spytat ci pri tom ako sa potis ti je aj teplo. Ja mam totiz podobny problem ako ty. Potim sa tiez na celom tele. Ked som v klude niekde doma tak je vsetko OK ale staci mi aj trohu pochybu ( napr. 5 minut chodze ) a hned sa unavím , je mi teplo (aj ked je vonku chladno ) a potim sa na chrbte ,bruchu,nohach , proste vsade..
cau,mifffo!No existuju botulotoxinove injekcie ale je to dost narocne na financie
este ma zaujima jedna vec. docital som sa tu, ze v niektorych pripadoch moze pomoct aj driclor, co vsak, ked sa potim na celom tele a aj na tvari? predsa sa tym nepotriem cely. neexistuje nejaka tabletkova pomoc alebo injekcie? ja by som vyskusal uz vsetko...