Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

lenkaaaaa

tak mne pomohol ten Driclor asi len prve 3 dni, bolo to super nepotit sa. ale bohuzial, po par dnoch na to, po naneseni do podpazusia to zacalo hrozne stipat a svrbiet, tak som to hned umyla vodou. nechapem preco. a teraz sa potim ako predtym ;( a zo stitnou zlazou nic nemam, bola som na vysetreni uz 2 razy..je to na nervy ;(

colina

Excipian som darovala otcovi ma rovnake problemi.Velmi je spokojny a tak som zašla do lekarne a vyriešila darček na narodeniny.Je to na Vás ale určite odporučam.Krem dostať v lekarni,
cca 250.-sk a nanaša sa 2krat do tyždna.

didiiiannna

aj mne sa nadmerne potia dlane, mam znizenu funkciu š.žl. Ziaden Driclor/pouzivam ho cca mesiac/ mi nepomaha. A aj lekar mi povedal, pokial je to na horm.podklade tak ani botulotoxin ani ine pripravky nezaberu. To uz ani nehovorim salviovy caj, odvar z dubovej kory....Len vela trpezlivosti.

lubo55

Hm toto forum som nenavstivil uz vyse roka odkedy som zalozil tuto temu...odvtedy sa tu nazbierala pekna kopa prispevkov :) idem si prelistovat vsetkych 10 stran..diky vsetkym za rady! inac nevolam sa ferko(to som si vtedy len vymyslel) :))

pepa33333

Chela by som povedat ze som sa potila 2 roky.Nosila som svedre aj v lete najhorsie to bolo v skole ....
Ale asi pred mesiacom som skusila DRICLOR a je to to najlepsie co som mohla spravit skuste to aj vy

I0_0I

mifffo: Ty si uz absolvoval to vysetrenie u endokrinologa? Ked k nemu xcem ist mam ist najpr za mojim obvodnym lekarom alebo sa mam objednat priamo tam?