Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
monika: teda to je tiez palka za tie ocka...asi si bola na laser, vsak? Aj ja nad tym uvazujem..ale musim sa poradit este s dakou doktorkou alebo co, lebo ja nevidim do dialky dobre, sa mi rozmazava hlavne lave oko. Ale mam okuliare len 0,5 a 0,75, ale aj tak ich nosim len na soferovanie a do skoly, aby som videla vobec na prednaskach daco na tabuli :))
ja som bola nedavno na operacii s ocami,to ma stalo 25000sk,tak asi trosku pockam..lebo mama zo mna osiveje
veny,kolko ta to stalo???aj ja chcem ist na to,ale kedze studujem,tak si to nemozem dovolit
Ahojte, ja len v skratke moje skusenosti: mala som problemy s nadmernym potenim pod pazuchami, neslo o to, ze by som nejako zapachala, ale vyzeralo to fakt priserne tie obrovske mokre flaky...nemuselo som byt ani v teple, stacilo, ze som bola len trosku nervozna, alebo som mala tremu.Skusala som rozne pripravky (inak Driclor nenormalne stipal-vyhodila som ho), ale minuly rok som sa odhodlala na botox a je to super! Ani kvapka potu odvtedy. Tento tyzden idem akurat znova,lebo to ucinkuje tak max. 1 rok. Takze asi tolko. Majte sa pekne a vela stasticka.
sorry driclor
ahojte,teraz som si po prvykrat naniesla drclir do podpazusia a dost ma to svrbi...bolo tomu tak aj u vas?
ferkoo driclor je popycovkaa,,,skus uvidis stoji daco cez kilo
Pre nadsencov pozrite si www.poceni.wz.cz.nevie niekdo poradit kde robia sympatektomiu v BB alebo okoli?Dakujem za odpoved vopred
Ahojte vsetci citala som si vase dobre rady urcite to aj aj vyskusam mam samozrejme ten isty problem a dost ma to otravuje diky a pa drzim vam palce