Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
Nazdo ja len ze teiz mam problemy s potenim..ale driclor pouzivame secky(mama,segra aj ja) newiem..aj mna ten driclor stipe...ale zase segru a mamu az tak ne...ale viemem cim to je...ked is holite podpazusie tak si pokozku poranite..podrazdite..a podobne...preto to stipe ako svina..ja to robim tak ze si ho dam podla navodu pred spanim...aby som zaspala a nic necitila...a mozem potvrdit ze pomahaa...treba ho aplikovat pravidelnejsie...a pomaha...a mim... vsetko je uz teraz komercne...
Pre Jaaa: Botox je skratene Botulotoxin. Je to latka, ktoru ti dermatovenerolog - cize kozna lekarka- napicha na miesta, kde sa potis. Ja som bola minuly tyzden uz druhy krat v zivote a je to super. Ucinok proti poteniu trva cca. necely 1 rok. Potom to treba znova opakovat. Ale je to fakt neuveritelne, ako to funguje - absolutne vobec sa nepotim, ani kvapka :). Akurat je to financne narocnejsie... ja som platila 15000.
zdravim vsetkych poticov.
Zajtra idem na sympatektomiu a uz som poriadne nervozna. Po troch mesiacoch uvazovania som sa rozhodla ze s tymi hnusne mokrymi rukami, podpazusim a nohami uz nevydrzim, tak idem na to. Budem vas informovat o kompenzacnom poteni. Caute a bojujte
Pre veny5:
co je to ten botox?
excipial nieje na ruky a nohy? ved to je krem
Pre Ferka:
V tvojom veku mozu nadmerne potenie sčasti zapricinovat hormonalne zmeny v organizme. Ak by si chcel pouzit Driclor, da sa kupit v lekarni bez predpisu. Mozes ho pouzit na ruky, nohy aj v podpazusi. Dobre si precitaj navod a mozes to skusit. Stoji cca 210,-. S Excipial Deo Forte nenam skusenost, ale myslim ze nie je na ruky a nohy. Chcem ta este upozornit, nadmerne potenie moze mat aj iny povod: ochorenia stitnej zlazy, srdca a ine. Pred pouzitim cohokolvek sa daj najprv vysetrit vseob. lekarovi aby vylucil zavaznejsie ochorenie. Mal by ta poslat ku koznemu. Maj odvahu ist k doktorovi, ten ti moze pomoct viac ako samoliecitelia. Drzim ti palce.
nepouzivajte driclor je to len komercny pripravok ktory absolutne neucinkuje a strasne stipe a picha..ak mate naozaj vazne problemi s potenim ruk je treba to riesit cez lekarov...ja osobne som 2 mesiace po operacii hyperhydrosi a mozem potvrdit ze ucinnok je 100 percentny...a trvaly..ak by mal niekto zaujem rad sa podelim o skusenosti.. marwie@azet.sk
ja ti tu operaciu len odporucam,ano bol som na laser...a velmi by som chcela ist na botox,ale teraz asi tazko