Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
ja som driclor pouzival par mesiacov a na pazuchy to fakt zaberalo..ale na dlane a nohy ani velmi nie. treba sa naozaj riadit radami na pouzitie, lebo potom to neuveritelne svrbi a koza je strasne podrazdena. a o moznosti si pazuchy potom holit sa netreba ani bavit. na nohy by som radsej skusil nejaky puder, ale to je individualne..
driclor je super vobec sa nepotim
to momo:chcem sa spytat ako sa vola doktor ktory ti tento zakrok spravil.Vazne ho chcem podstupit aj ja,lebo som uz uuuplne zufala,velmi sa mi potia dlane a chodidla az tak ze mi z nich steka pot.:(Chcem sa toho navzdy zbavit,lebo je to hrozne a neda sa s tym zit.Preto nechcem ist za lekarom uplne neznamym,ale za takym u ktoreho uz niekto bol a ktory mi urobi tento zakrok na 100%dobre a neodflakne to.Velmi pekne dakujem za odpoved
Ahojte, tak som vam slubila ze vam napisem o mojej operacii. Prisla som v stvrtok rano do ruzinovskej nemocnice v BA. Piatok rano ma operovali (na moje narodeniny) a v sobotu na obed ma pustili domov. Odvtedy sa nepotim, ale malo by prist nejake kompenzacne potenie, zatial neprislo. Trosku ma to boli, urobili mi to cez podpazusie (tato operacia v tomto fore uz bola dost opisana, tak to nebudem rozoberat) tak tam ma to este trosku boli, ale som den po operacii, tak je to samozrejme. Zakrok nestal ani 1 Sk. Tak ked niekto z vas naozaj trpi neskutocnym potenim, tak toto je jedine riesenie. Pouzivala som na podpazusie driclor, stipe jak hovado a pokozka je sucha a cervena, tak to vobec nemozem brat ako nejake riesenie. A na ruky a nohy mi to nepomohlo ani kusocek. Tak teraz som po sympatektomii a uvidim ako sa to bude vyvijat. cafte
Mňa osobne Driclor veľmi štípe. Snažím sa dodržiavať pokyny na letáčiku, no i tak. Včera som vôbec nemohla zaspať a po asi 3 hodinovom trápení som si to musela ísť zmyť. Ale inak to pomáha, len potom mám dosť podráždenú pokožku a upraví sa to až vtedy, ak prestanem Driclor používať aspoň na týždeň. Oholiť sa je tiež dosť veľké trápenie pri tak vysušenej a podráždenej pokožke.
som nestastnaaaa
mam 15 rokov a strasne sa potim pod pazuchami je to strasne co mam robit pomozte mi!!!!!!!!