Nadmerné potenie

yanko

ja som driclor pouzival par mesiacov a na pazuchy to fakt zaberalo..ale na dlane a nohy ani velmi nie. treba sa naozaj riadit radami na pouzitie, lebo potom to neuveritelne svrbi a koza je strasne podrazdena. a o moznosti si pazuchy potom holit sa netreba ani bavit. na nohy by som radsej skusil nejaky puder, ale to je individualne..

sweety

to momo:chcem sa spytat ako sa vola doktor ktory ti tento zakrok spravil.Vazne ho chcem podstupit aj ja,lebo som uz uuuplne zufala,velmi sa mi potia dlane a chodidla az tak ze mi z nich steka pot.:(Chcem sa toho navzdy zbavit,lebo je to hrozne a neda sa s tym zit.Preto nechcem ist za lekarom uplne neznamym,ale za takym u ktoreho uz niekto bol a ktory mi urobi tento zakrok na 100%dobre a neodflakne to.Velmi pekne dakujem za odpoved

martin7

moze mi niekto poradit ako sa da potlacit celkove potenie, na dlaniach som si uz zvikol ale na cele ma to vie poriadne vytocit, staci aby bolo trochu teplesie napr. v autobuse a zo mna sa uz leje zacnem bit nervozny a je to este horsie

lumen

Potim sa na celom tele.Bol som aj na endokrinologii, ale povedali mi, zo som ok.Chcem ist na operaciu, ale neviem ako na to.Mohli by ste mi poradit, ako zacat?Uz to nemozem vydrzat.Diki

momo

Ahojte, tak som vam slubila ze vam napisem o mojej operacii. Prisla som v stvrtok rano do ruzinovskej nemocnice v BA. Piatok rano ma operovali (na moje narodeniny) a v sobotu na obed ma pustili domov. Odvtedy sa nepotim, ale malo by prist nejake kompenzacne potenie, zatial neprislo. Trosku ma to boli, urobili mi to cez podpazusie (tato operacia v tomto fore uz bola dost opisana, tak to nebudem rozoberat) tak tam ma to este trosku boli, ale som den po operacii, tak je to samozrejme. Zakrok nestal ani 1 Sk. Tak ked niekto z vas naozaj trpi neskutocnym potenim, tak toto je jedine riesenie. Pouzivala som na podpazusie driclor, stipe jak hovado a pokozka je sucha a cervena, tak to vobec nemozem brat ako nejake riesenie. A na ruky a nohy mi to nepomohlo ani kusocek. Tak teraz som po sympatektomii a uvidim ako sa to bude vyvijat. cafte

in

Mňa osobne Driclor veľmi štípe. Snažím sa dodržiavať pokyny na letáčiku, no i tak. Včera som vôbec nemohla zaspať a po asi 3 hodinovom trápení som si to musela ísť zmyť. Ale inak to pomáha, len potom mám dosť podráždenú pokožku a upraví sa to až vtedy, ak prestanem Driclor používať aspoň na týždeň. Oholiť sa je tiež dosť veľké trápenie pri tak vysušenej a podráždenej pokožke.