Nadmerné potenie

nana

Ja som začala Driclor používať už minulý rok a bol super. Potila som sa na celom tele a tak som ho použila aj na chrbát a brucho a naozaj pomohol už po prvom natretí a s potením na bruchu a chrpte som mala od vtedy pokoj asi na 2 mesiace SUPER. Pod pazuchami som musela aplikovať prípravok aj častejšie ale vždy zaberal.Horšie to bolao s opalovaním lebo vždy na slnku sa mi vyhadzovali červené flaky a bolo to dosť nepríjemné. Ale hlavne že som sa nepotila a konečne som mohla do skrini odložiť čierne tričká. Takže na potenie zaberá a odporúčam ho vyskúšať všetkým.

laaurita

Ten Driclor neobsahuje aj škodlivý aluminium /hliník/? Všetky antiperspiratnty ho obsahujú a je vraj veľmi škodlivý na organizmus.

sim@

ahojte, je ten driclor vhodný aj na dlane a chodidlá? S tým mám najväčší problém ,v týchto horúčavách sa mi z dlaní priam leje a aj v sandáloch sa mi šmýkajú chodidlá, dík za radu...

driclor!

Kúpil som si Driclor, keďže som sa dosť potil, hlavne v podpazuší. Na moje prekvapenie to zaberá. Aj keď zo mna leje (napr. na hlave, chrbáte...), podpazušie je takmer suché! Odporúčam tento prípravok. Stojí len okolo 200,-Sk a je k dostaniu v každej dobrej lekárni.

mendy

ja pouzivam DRICLOR asi od jesene. spociatku som ho pouzivala kazdu noc (pazuchy), takze som sa moc neholila... iba obcas, hned ako som si ho rano umyla som sa oholila. inac ma to stipalo (ale zaspala som okamzite, takze mi to bolo vlastne jedno), aj mi to rozdrazdilo niekedy pokozku, ked som ho pouzivala dennodenne, ale stalo to za to. potom som uvidela vysledky, tak som ho zacala pouzivat kazdy druhy den, treti, stvrty... teraz som v intervale tak tyzdennom-tyzden a pol. myslim, ze si to ma kazdy regulovat podla vlastnych potrieb a ako sa citi.. inac som zacala teraz len druhe balenie.
chcela som ho zacat pouzivat aj na ruky, hlavne teraz ako sa oteplilo sa mi strasne potia, ale zabudam si ho davat kazdy vecer, takze vysledky moc nevidim...

mona 25po

Ahojte, ja som si tiez kupila Driclor, a je dobry, ale skoda ze sa nemoze davat na tvar.Chcela by so sa niekoho opytat komu sa poti tvar ako mne, nejake rady, okrem utretia vreckovky.Dakujem vopred

siska22

Pre Momo: Ahoj, ja som tiež podtúpila sypatektómiu pred 3 rokmi a kompenzačné potenie sa mi prejavilo až 2 roky po zákroku, na chrbte, bruchu a stehnách. Je to blbé, štve ma to, ale na rozdiel od rúk, sa to prejavuje hlavne v lete, takže aj tak to ma ten zíkrok výhody, aj keď to kompenzačné potenie by nemuslo byť, ale čo už.. Inak mne to robili vo Vyšných Hágoch