Nadmerné potenie

tomik

Ja som bol na operacii a fakt odporucam ....nepotim sa iba pri vysokej zatazi !!!na chrbte a bruchu ..... ale lepsie urcite ako predtym na rukach fuuuuujjj uz si to neviem ani predstavit a mam uz holku :D ......... Driclor mi pomahal ale nie velmi .... a ked som dostal stresy tak sa mi potili ruky este viac s driclorom ako bezneho ....

jan sutak

Zdravim.Ja sa potim uz asi 5.roky,najprv som sa potil na dlaniach,podpazusi a nohach.Asi pred rokom som sa rozhodol pre operaciu,ktora mi potenie v danych oblastiach zastavila no bohuzial,sa objavilo na chrbte a bruchu a to dost v znacnej miere.Pred tym nez som isiel na operaciu som pouzival driclor a fakt mi zaberal.No teraz mi na potenie na chrbte a bruchu nezabera.Chodieval som pracovat do zahranicia na dlhsiu dobu a so sebou som si vzdy braval driclor no a teraz mi v mojom probleme nepomaha ostali mi 18 kusy ktore nepotrebujem.Tak ak by mal niekto zaujem za dobru cenu 170 sk povodna cena 230 sk.Tak mu ho zaslem na dobierku v pripade zaujmu volajte na T.C.0910 580 734

cavelkoi

ahojte potitka moje zlate,mam taky isty problem,prepotim kludne aj mikinu,,viem,teraz to mozno bude zniet sebecky,alebo debilne,ale tie hektolitre potu absolutne nezapachaju,nonstop som sa to pytal,kamaratov,kamaratiek,rodiny,dokonca aj niekedy neznamych spolusediacich na prednaske,heh,zasmiali sa ale nechapali ma,to je v podstate jedno,no ale chcem sa opytat,,je mozne ze nejaky pripravok dosiahne to co tu vsetci ospevujete?ja som myslel ze aj do hrobu pojdem spoteny jak tank,proste mozete mi to vysvetlit?hned zajtra ho pojdem kupit ten driclor,ale chcem sa opytat,mozem si nato naniest aj dezodorant,,?a este jedna vec,kde sa potom udrzuje ten pot co s pod pazusia nepusti driclor?hm?niekde to musi byt ,hm?prosim vas o skoru odpoved,,a este jedna vec,heh,ackoliv nechodim sem na toto foorum,chcem vas poprosit o to aby ste mi vase rady a pripadne skusenosti poslali na www.pokec.sk mam tam nick vla-dick dakujem velmi pekne,ahojte,

vonavy-p0t?:d:?d

cavelo ludia,to snad nieje mozno,mozte mi niekto objasnit co je to ten" driclor" naozaj nemam o tom ani potuchy,vysvetlite mi to,zabera to?mozte mi napisat na www.pokec.sk ,mam tam nick vla-dick dakujem vopred,vysvetlite mi toiioo

cecooo

zdravim .. ja sa potim len na rukach ( dlaniach) ..pouzival som excipial deo forte ale ten vobec nezabral .. vyskusal som driclor ..daval som si ho kazde rano a vecer .. po pouziti ma strasne palila pokozka a efekt vydrzal maximalne 3-4 hodiny .. a aj po dlhodobom uzivani sa to nijak nezmenilo .. neviem co styyyymmm

f.

som velmi raad,ze som nasiel tuto teemu.tiez mam takee problemy,a som myslel ze som jediny.vzdy sa zapotim ked sa ponahlam,alebo je teplo.aj ked neni teplo,a strasne ma to hnewaaa.necitim sa potoom uvolnene.nemozem nosit farby triciek..ake by sa mi pacili,len kvoli poteniu :(..ale vyskusam ten driclor .a uvidim co to povie. DIky

sabina

caute,chcem sa opytat,ze kedy sa mozem holit,ked pouzivam driclor? Prosim poradte... a potom ked si ho rano zmyjem,mozem normalne pouzivat antiperspirant??

aaaaa!!!!

Mam rovnaky problem ako ferko. A je to strasne, lebo s vekom prichadzaju aj prve lasky, prve chytania za ruky a ked ich mate skutocne uplne mokre tak to nie je bohvieco.

ten DRICLOR je teda normalny antiperspirant? A nevadi, ze obsahuje hlinik? skutocne pomaha? kde sa da dostat - normalne v lekarnach?

prosim, odpovedzte...

zuzana b

pre mono- par dni po oper. neposudzuj kompenzacne potenie,trva par mesiacov kym sa rozvinie naplno. Pokial si tam isla s nadejou ze sa ti prestanu potit nohy tak na to zabudni budu sa ti potit este viac.
Ja som uz pat rokov po a ruky pazuchy stale suche a kompenzacne ma trapi v lete ked je horuco ale da sa to prezit.Pripomina operacia je na hyperhydrozu a nie na trochu mokre ruky.ZUZCA

katka21

Ahojte chcela by som sa spytat ci ten driclor,ked ho prestanem brat tak potenie sa vrati,alebo ti to po dlhsom uzivani zmizne.