Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
zdravím vás, potenie je veľmi nepríjemná vec a sú na to špeciálne produkty z Mŕtveho mora ,ktoré obsahujú archebaktériu.Prečitajte si www.drnona.euweb.cz
dá sa s tým vysporiadať...
Akurát sme sa dnes o tom bavili, v lekárni nám poradili šalviu lekársku. Obklady, ale aj vývar piť. Informuj sa v lekárni, sú ochotní pomôcť viac ako hociktorý lekár. D:
Ešte upresním v tom odvare z dubovej kôry alebo orechových listov si máčaj ruky.
Ja som niekde čítal, že proti poteniu pomáha odvar z dubovej kôry, alebo odvar z listov orecha. Pi šalviový čaj.
Ja môžem Driclor tiež vrelo odporučit.Nemormalne som sa potila v podpazuší či bolo leto či zima.Už som ani nedufala až Driclor pomohol.No niekedy mam z toho až strach.Musi to byt riadne silne ked to zabera...Chcem sa opytat či neviete aj o nejakých negatívach používania.Obsahuje to aluminium a to viem, že vôbec nie je najzdravsie, ale skoro až skodlive.Neviete nikto o tom nieco?
Suroviny :
Lyžičku šalviového oleja, lyžičku smrekového oleja, 20 ml aspoň 40% alkoholu, najlepšie liehu, 1/2 kg morskej soli.
Recept :
Oba oleje rozpustíme v alkohole, pridáme soľ a všetko dobre premiešame. Naplníme do dobre uzatvárateľnej nádoby. Na kúpeľ použijeme dve polievkové lyžice kúpeľovej soli, ktorú rozpustíme v 3 litroch teplej vody. V roztoku si najprv močíme 10 minút ruky a potom 20 minút nohy.
Pôsobí proti :
Večerný kúpeľ rúk a nôh soľou dezinfikuje a reguluje potenie. Zároveň utišuje kŕče. -.....:) Snad vam to pomoze:)
sisska a co sa ti potilo predtym? podpazusie, ruky, alebo nieco ine?