Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

sisska 21

caute, bola som na tej operacii a ako kompenzacne potenie sa mi potia chodidla nonstop, neviete nieco poradit, aby mi z toho nebola taka zima :(

johan

Ahijte. Hned mi je lepsie, ked viem ,ze niesom jediny kto ma podobne problemi ako ja. Mna zas trapi hrozne potenie na cele. Je to strasne. Vzdy ked priem z vonka do miestnosti, tak sa uz musim cely povyzliekat, aby som sa nepotil, ale potom mi je zas zima.A pritom sa potim aj ked mi neni teplo. Vlasy ma z toho cele mokre a vyzeram dost nechutne, stale si to musim utierat. Neviem cim to je, ci ze mam priteplu krv, alebo som toxicky. Ten Driclor je asi nejaka mast, takze si to nemozem nansat na celo, tak co mi potom poradite? fakt neviem co s tym.

vickyy

vcera vecer som si prvy krat dala Driclor..
nemam ani skvrnku potu na tricku a to uz je co povedat, lebo u mna to je skor psychicke.som strasne happy, vrelo odporucam.
otazka na vsetkych co mate s Driclorom skusenosti-treba ho potom pouzivat stale alebo sa potenie nejako upravi? lebo zas nemam chut do konca zivota byt zavisla od Dricloru

eeeleee

ahojte, ja som používala Exicpial DeoForte, tiež v lekárni som to kúpila, je to tiež 7-dňové ošetrenie a používa sa ako Driclor čo Zuzana opísala, mne zas to veľmi pomohlo,je to 50 ml balení, ale nespotrebovala som to vôbec celé, teraz som začala opäť používať, lebo to zas prichádza, ale viac ako rok som mala pokoj, tak veľmi odporúčam :-) papa

fgf

zuzana, ako dlho si to pouzivala, kym si zbadala prve vysledky? (aspon 20% menej potu) ja som to pouzival tyzden a nic sa nezmenilo ani trochu, tak to mam odlozene v policke..