Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

katica

ivka1, na maile, napis nieco o tom aloe ever..... kolko stoji, kde sa to da zohnat, ci pomaha na nadmerne potenie???
dakujem§

jaja-jaja

adka 113, ja som nepoužila ten prípravok práve s toho dôvodu čo obsahuje. Ale mne pomohol výživový doplnok - užívam ho stále - odstraňuje slabosť, únavu, nedostatok energie
- urýchľuje rekonvalescenciu, uvádza telo do rovnováhy
- má afrodiziakálne vlastnosti
- vhodný pri neplodnosti mužov i žien (aj pri menopauze)
- pomáha pri gynekologických ochoreniach, počas tehotenstva a
po pôrode
- znižuje potenie spôsobené nedostatkom vitality
- odstraňuje močové obtiaže (napr. časté alebo bolestivé močenie)
- dá sa vhodne kombinovať s ďalšími aktivizujúcimi látkami

a nepotrebujem nič iné proti poteniu. Mala som aj také momenty, čerstvo po osprchovaní som sa poutierala, obliekla a bola som mokrá ako myš. Teraz ten problém nemám, ale i tak používam deodorant bez aluminia.

adka113

dobre tak aj ty prepac.Ale mne uz nic ine nezostava ked ho pouzivam som v pohode...sice nepouzivam ho niak dlho ale zatial ziadne vedlajsie ucinky ani na obale nie je nic ze je to niak skodlive ak to pouzivas max.1 krat za tyzden a male mnozstva nemalo by ti to nic urobit.Ja som zatial spokojna.TY si ho pouzivala a mala zle ucinky?

Ivka 1

Tinulka áno je to deodorant,ktorý Ťa nebude ani štípať a ukľudní aj podráždenú pokožku po holení alebo depilácií.Viac na maile.

tinulka

pre Ivka 1....chcem sa ta opytat na ten pripravok Aloe Ever-Shield ...to je normalne dezodorant???a kde ho dostat kupit? lebo som si kupila driclor ale hrozne ma to pali..ako vydrzat to vydrzim lebo uz nechcem chodit s mapami na tricku ale ak je nieco menej skodne tak preco nevyskusat? tak kde sa da ten pripravok kupit a kolko cca stoji?vdaka

jaja-jaja

Adka 113, keď si prečítaš aj predchádzajúce stránky s príspevkami, nie som sama, ktorá upozorňuje na obsah aluminia v týchto prípravkoch. Píšem pod jaja-jaja, pretože som zistila, že sme tu dve osoby čo píšeme pod rovnakým menom jaja- to len na vysvetlenie.

jaja

adka 113, to nie su kraviny, len ma mrzí že to chápeš s nesprávneho pohľadu. Každý si môže používať čo mu pomôže a každý je rád, že natrafí na niečo, s čím si vyrieši svoje problémy. Len som chcela upozorniť, že to čo nám na jednej strane pomôže, tak na druhej strane môže spôsobiť zasa iný problém. To je ako s liekmi, a bohužiaľ často sa to stáva. Chemický liek zažehná jeden zdravotný problém, ale týmto užívaním lieku si narušiš vo svojom organizme zasa niečo iné. Ak som sa ťa dotkla, nemala som to v úmysle. Čo ma viedlo k príspevku o rakovine prsníka je vlastne to, že sa v mojom okolí vyskytol práve tento problém. Je to mladé dievča a je to hrozné. Diagnostikovali jej rakovinu prsníka a zobrali jej ho. Nehovorím, že je to práve s týchto deodorantov, ale nikto nevie z čoho. Môže a nemusí.

Ivka 1

Dievčatá skúste toto ak chcete.Môžete to
používať na potiace sa ruky aj nohy. Skrátka celé telo.Kto ho vyskúšal,už iný nechce.
Aloe Ever-Shield (92,1 g) - tuhý dezodorant bez hliník. solí
Poskytuje účinnú ochranu proti pachu potu v podpazuší a môže sa aplikovať priamo po sprchovaní bez pocitu štípania. Táto jemná formula so stabilizovanou aloe vera neobsahuje žiadne drsné alebo škodlivé antiperspirantné alumíniové (hliníkové) soli, ktoré sa nachádzajú v mnohých dezodorantoch dostupných na trhu. Hliník je toxický kov. Hlavné účinky priveľkého množstva hliníka sa prejavujú, ako sa zdá, na centrálnom nervovom systéme a v niektorých prípadoch je nadmerné množstvo hliníka v tele spojené s Alzheimerovou chorobou, ďalej s nádormi prsníkov. Môže tiež narušiť hladinu vápnika v tele.
Tento výrobok eliminuje tieto riziká bez toho, aby sa znížila jeho kvalita. Nezanecháva škvrny na odeve.