Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
dakujem pentium a mozem sa spytat ze co je to detoxifikacia teda ako presne ju mam podstupit?:) dakujem a ktore latky su najviac skodlive?
Mast moze scasti ovpylnit potenie,ale problem je niekde inde.Potenie zacina organizmus.
ll nie.Nemoze to byt od masti.Nadmerne potenie je sposobene aj tym ze je telo velmi zamorene skodlivymi latkami,a potenim sa snazi tie skodliviny dostat z tela von.Takze by ste mali podstupit detoxifikaciu.
moze byt nadmerne potenie sposobene dlhodobym pouzivanim hormonalnej masti, ktoru pouzivam na ekzem?
dakujem
dangie, dufat mozes, ale bohuzial to tak ostane, az kym to nezacnes riesit.
skusala si uz ten driclor? ak ten nezaberie, tak uz ostava len operacia...
ahojte, aj ja som mala podobný problém, bolo to hrozné, ráno som začínala od šiestej a už po siedmej som sa tak potila, ale iba pravým podpažuším, aj pod ľavým, ale niet ak veľmi. Normálne to v kvapkách tieklo, bola som zúfala, odišla som do lekárne a pýtala, niečo na nadmerné potenie, bohužial neviem ako sa to volá, čo mi dali, lebo to bolo pred rokom, ale mala som to natierať ráno a večer jeden celý týždeň, a fakt mi pomohlo. Odvtedy sa potím tak ako každý, normálne.
caute...ja som si tiez myslele ze som v tom asi jedina.ked sa pozrem okolo mna tak setci maju krasne ferebne obtiahnute tricka ale ja furt iba cierne,aby neboli vidiet flaky....mozno je to z nervozity,bo som si vsimla ze ked som v klude tak sa vobec nepotim...vzdy ked som trosku v strese cojaviem i v skole abo inde, tak som spotena..strasne sa za to hanbim.je to strasne...neviem co s tym mam urobit...aj ked si poviem ze setko je ok...tak proste aj tak sa potim...dufam ze to prejde...
mne driclor (gulicka) pomohla... asi je to individualne a treba vyskusat.
ked vidim, ako vsetci vychvaluju driclor, tak som si myslel, ze mi to pomoze, no po 3 dnoch pouzivania sa potenie nezmiernilo ani o 5% :( ..akurat sa mi vysusila pokozka..
mimochodom vobec to nestipe(pouzil som to na ruky)