Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
Ahoj. Ja mam problem s tymto v oblasti noh a podpazusi. A kedze som v zahranici tak som deo forte a driclor nedostal kupit tak som si na internete nasiel pripravok nazvany YERKA je zlozeny na rovnakom principe ako driclor a uz po tyzdni som zaznamenal VELKE ucinky. Tak kto nema pristup k SK lekarnam tak skuste toto ... malo byt o byt v Rakusku , Nemecku, Svajciarsku.... mozno aj inde no to neviem naisto. Vela stastia s tymto ukrutnym problemom.
prosím vás, keby ste mi poradili čím skôr, a nepíšte mi prosím, že je to psychikou, lebo toto určite tak nie je.. som úplne v pohode...
ahojte, mňa trápi tento istý problém, no mne sa potí úplne celé telo, v podpazuší, chrbát brucho, čelo... okrem nôh a rúk. chcem ísť tento týždeň k doktorke, už som raz bola asi pred 2 rokmi, poslala ma k endokrinológovi, ale ten nič nezistil a potom ma už nikam neposlala a vykašľala sa na mňa.. je to dosť nepríjemné, začala som sa tak potiť, keď som mala asi tak 13 rokov, teraz mám 18 a už je to na neydržanie.. však viete.. no a chcela som, že na aké vyšetrenia ma má doktorka poslať, lebo ona sama nevedela.najradšej by som šla hneď na tú operáciu. to potenie je strašne otravné a nosím stále dookola tú istú mikinu, lebo to nie je na nej tak vidno.. stačí keď prejdem niekadiaľ 3 minúty a už som celá od hlavy po päty mokrá :o((
Pretože potenie uvolňuje z tela toxíny, vedci sa pôvodne domnievali, že pokiaľ dôjde k zablokovaniu tohto uvolňovania, mohlo by dôjsť k vytváraniu toxínov v lymfatických uzlinách v podpaží a behom rokov by to mohlo viesť k zmenám v blízkosti prsníkov.Vedci si momentálne myslia, že môže existovať ďalší spôsob, ktorým môžu antirespiranty zvýšiť riziko rakoviny.Aluminium a zirkonium sa dostávajú do buniek a spôsobujú mutáciu v DNA, čo by mohlo viesť k rastu rakovinových buniek a mohlo by to tiež narušiť hladinu hormónov,
Čo je alternatívou?
Vetšina popredných značiek v súčastnej dobe obsahuje zmes aluminia a zirkonia. Je veľmi ťažké nájsť výrobok, ktorý ich neobsahuje. V spoločnosti xxxxxx sú hrdí na to, že sú schopní ponúknuť bezpečný, ale aj účinný výrobok, ktorý eliminuje tieto riziká tak, že sa v jeho najmodernejšom zložení nepoužíva aluminium a zirkonium.
Deodoračná tyčinka xxxxx....má veľmi šetrné zloženie, ktoré poskytuje účinnú celodennú ochranu proti pachu podpažného potu a je možné ju aplikovať hneď po sprchovaní. Jej šetrné, ukľudňovacie zloženie znamená, že je vhodné použiť tiež hneď po holení,/ aj nôh/ alebo depilácií voskom v podpazuší bez pocitu štípania. Je možné ju v podpazuší použiť behom chemoterapie a radioterapie.
Vždy nemáme voľbu proti mnohým vlivom životného prostredia, ktoré poškodzuje naše zdravie, ale používanie tohto deodorantu vás prirodzene ochráni bez pridania ingrediencií, ktoré by mohli ohroziť vaše zdravie.
ja som skúsila excipial deo forte, bo dricloru som sa bála, keď niektorí písali, že ich páli, svrbí a toto je taký biely krémik, ktorý si dávaš celý týždeň a potom len 2-3x do týždňa, môžeš si ho dať do podpazušia, nohy aj ruky, kúpiš ho v lekárni okolo 160-170sk
Mozte mi prosim niekto povedat co je to ten Driclorom? Velmi pekne dakujem za odpoved