Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

andrejkaa

CAUTE POTREBUJEM PORADIT JA ZIJEM V ZAHRANICI A TEN DRICLOR SI NEMOZEM KUPIT MOHOL BIMI NIEKTO PORADIT CI MOZE NIEKTO POSLAT TEN DRICLOR NA MOJE NAKLADI LEBO KED SI TO OBIEDNAM CEZ INTERNET STOJI900SK DIK

tomkad

Pozrite si www.pokozka.info niekdo povedat blizsie o tychto metodach-extirpácia axilárnych apokrinných žliaz, torakálna resp. lumbálna sympatektomia.poslite mi aj na mail,budem velmi vdacny,mozme si aj povymienat info

mariana

vidím, že tí skeptici,čo sem píšu o tomto probléme a vysmievajú sa nevedia vôbec ale vôbec nič...inak by sem nepísali také bludy o čerstvom stravovaní a pod..a o lenivých ľuďoch čo chcú ísť na operáciu.dopriala by som Ti aby si si podobné skúsil a tvrdil by si iné. ono to so správnou životosprávou nemá nič..pretože to zďaleka nie je normálne bežné potenie!!!

lolo

evelin: jasne, ze sa to cita driklor :)

chcem sa nieco spytat..neviete mi vysvetlit cim to je, ze vzdy ked je dazdivo(ako napr. teraz) tak sa potim ovela menej alebo vobec? nemate niekto podobne skusenosti?

miska biska

Ahojte, Mam podobny problem, je to dedicne, alebo hormonalneho povodu.Za roky som uz vyskusala 10tky produktov, ale mnoho neuspesne, nakoniec som sa odhodlala pre botoxove odstraneneie zliaz, bola to neukrutna bolest, a vobec to nemalo dlho trvajuci efect, ako bolo slubovane, potenie sa zacalo vracat uz po 4.5 mesiacoch.Malo to vydzat aspon 8-10 mesiacov.Tento zakrok stal 15.00Sk, a citim ze to boli peniaze takmer vyhodene do vzduchu! Co sa tyka Decloru, ja ho podporujem, aj ked stipe, ale ma super efect!...Ale aj ten ma nevihodu, nakolko obsahuje velke mnozstvo aluminia, znamena ze je tam zviseny risk rakoviny! Takze co dalej..uz so zufala!pa