Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
Nechcem nič napádať ani vravieť čo pomôže a čo nie, ale rok v afrike pri teplotách okolo 60 stupňou, som sa od Keňancou naučil zalievať zelený čaj vriacim mliekom. Po dvoch týždňoch užívania som nemal ani kvapku potu. Len treba užívať dlhodobo a nesladiť.
adka 113, nie si náhodou tá ala 13? Už som ti raz odpovedala, keď sa ťa to netýka, tak to nečítaj. Tebe sa vlastne nič nepáči. Já som si tieto informácie nevycucala z prsta. Používaj čo chceš, nič ti nevnucujem. Kritizuješ tu, áno máš na to právo. Ale nikomu nič nenútim. Tak si to láskovo usporiadaj.
cawte vsetci ja som mala tiez tieto prblemy alôe po pouziti dricloru sa potenie vytratilo odporucam vsetym.Kupite ho v lekarni aj bez predpisu stoji okolo 200sk.ale oplati sa.Mozem vam povedat ze ak sa potite zo stresov alebo len tak urcite vam zaberie,ale ak maten v poruche stitnu zlazu tak vam nepomoze nic a treba ist k lekarovi.Drzte sa
chcem sa opytat tie pripravky co sa kupuju v lekarnach su na lekarsky predpis alebo to davaju aj bez predpisu...nemam totiz cas ist ku lekarka, som pracovne dost vytazena a tieto problemy s potenim ma trapia uz skoro 2 roky....prosim poradte mi co sa da kupit bez lekarskeho predpisu a co aj pomoze:((