Nadmerné potenie

doubles

Nechcem nič napádať ani vravieť čo pomôže a čo nie, ale rok v afrike pri teplotách okolo 60 stupňou, som sa od Keňancou naučil zalievať zelený čaj vriacim mliekom. Po dvoch týždňoch užívania som nemal ani kvapku potu. Len treba užívať dlhodobo a nesladiť.

adka113

jaja.dobre ja ti tu nic vravet nebudem len tu nepis kraviny ze nepouzivajte driclor lebo nebodaj z nehoe ste zomrete ze?v letaku nie je nic take ze je to skodlive.ma sa to pouzivat raz za cas a malo tak ti to nic nespravi a ty si ho pouzivala ked sa robis mudrou?a nie som ziadna 13 ale 113

jaja

adka 113, ja som mala ten istý problém, ale dozvedela som sa o doplnkovom produkte, ktorý sa užíva z vnútra . Ten mi veľmi pomohol. Ale nebudem ho nikomu vnucovať, aby si sa nemusela namáhať tvojím myslením.

jaja

adka 113, nie si náhodou tá ala 13? Už som ti raz odpovedala, keď sa ťa to netýka, tak to nečítaj. Tebe sa vlastne nič nepáči. Já som si tieto informácie nevycucala z prsta. Používaj čo chceš, nič ti nevnucujem. Kritizuješ tu, áno máš na to právo. Ale nikomu nič nenútim. Tak si to láskovo usporiadaj.

adka113

jaja vies o nerob sa tum mudrou ludia s tymito problemmi su bezmocny...je to strasny pocit len sediet a za chvilu sa z nicoho nic spotit tak ze az...ja osobne pouzivam droclor a pomaha mi zatial nemam ziadne zle skusenosti a budem ho pouzivat nadalej!

jaja

Driclor-Driclor® je číry, bezfarebný roztok vhodný na ošetrovanie kože so zvýšenou potivosťou hlavne na rukách, nohách a v podpazuší.
Zloženie: ALUMINIUM CHLORID HEXAHYDRATE, ALCOHOL, AQUA
To je presne to, čo by sme kôli hlinikovým soliam nemali na svoje telo nanášať. / ALUMINIUM CHLORID!!!

adka113

cawte vsetci ja som mala tiez tieto prblemy alôe po pouziti dricloru sa potenie vytratilo odporucam vsetym.Kupite ho v lekarni aj bez predpisu stoji okolo 200sk.ale oplati sa.Mozem vam povedat ze ak sa potite zo stresov alebo len tak urcite vam zaberie,ale ak maten v poruche stitnu zlazu tak vam nepomoze nic a treba ist k lekarovi.Drzte sa

tinulka

chcem sa opytat tie pripravky co sa kupuju v lekarnach su na lekarsky predpis alebo to davaju aj bez predpisu...nemam totiz cas ist ku lekarka, som pracovne dost vytazena a tieto problemy s potenim ma trapia uz skoro 2 roky....prosim poradte mi co sa da kupit bez lekarskeho predpisu a co aj pomoze:((