Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
SYDNEY_0 ahoj no ja mam presne taky isty problem na ruky nic nezabera...ani driclor treba sa s tim len asi zmierit a mne cosi hovor mam 15 a tiez sa bojim co na to ludia kazdy to skratka nechape drz sa
ahojte..mám 16 rokov.A strašne sa mi potia ruky..to sa už nedá vydržať!Strašne sa zato hanbím.Je mi to maximálne nepríjemné chcela by som mat aj chalana ale hanbím sa čo by mi na to povedal,keby že mi uvidí moje mokré ruky :-((((((..poradte prosím :-(
ahoj Anonym-8572 zaujala ma Tvoja sprava ktoru si pisal uz davnejsie. Ak budes mat cas a ochotu pomoct tak prosim Ta zareaguj na moju message a skontaktujeme sa...moc dik
dobre jaja...xem ti len povedat ze ho pouziam vyse tyzdna a stale som vpohode nestipa ma pokozka nemam ziadne flaky ako niektoy a zabera mi takze myslim ze na mna nema niake zle ucinky len priaznive:-)a xela som sa opytat ci si sa stretla s niekym komu driclor niak velmi uskodil?ak nahodou
ahoj Jaja
no newem ked si sa ho bala pouzivat tak to je tvoja vec.Ale ja driclor pouzivam a som spokojna.Vobec sa nepotim mam vysie sebvedomie prijemny pocit sucha.Nemama ziadne vedlajsie ucinky.Psichiske problemy som mala z potenia a nie z dricloru..,.
Dobrý den, ja sice nemam nic k tejto teme, len potrebujem aby mi niekto napisal rychlo svoj nazor. beriem antikoncepciu uz asi tri roky a teraz sa mi stalo poprvykrat ze som si zabudla dat tabletku po sedemdnovej prestavke. mala som si dat vcera a nedala a gynekologicka mi povedala ze si mam dat iba tu dneskajsiu a vcerajsiu mam zahodit.Auj tak mam obavy, ze mozem ostat tehotna. Myslite ze si mam dat este aj postinor alebo mala gynekologicka pravdu? Vopred dakujem za rychlu odpoved.
Bohužiaľ k cenám sa tu vyjadrovať nemôžem ,lebo by to mohlo byť hodnotené
ako ponuka na predaj.
Napíšem však skúsenosti z našej rodiny.
Mám dvoch dospelých synov a deodorant používajú aj oni,lebo je neparfémovaný a nehrozí tu teda konflikt vôní. Používame ho ako bežný deodorant ale aj na ošetrenie popálenín,odparenín na všetkých častiach tela. Pomáha aj pri potiacich sa rukách - potierajú sa ním dlane vždy po umytí rúk.Vhodný je aj na potiace sa nohy alebo aj na ošetrenie rôznych pľuzgierov a aj odrenín od topánok.V lete,keď sme to prehnali s opaľovaním,potierali sme spálené miesta deodorantom a vždy sa to pekne ukľudnilo.Používame ho aj na rôzne štípance alebo ranky.Celkovo výhodu vidím v tom,že sa môžeme s ním natierať
aj viackrát za deň a nemusím sa obávať škodlivín,ktoré sa nachádzajú v ostatných deodorantoch a mám prvú pomoc vždy po ruke.