Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
Miššška, skús piť šalviový čaj, ten je proti nadmernému poteniu.
potenie je na nervy ja sportujem 10 r.aerobne a ked pridu teploty okolo 30 dost sa potim uz pri chodzi a to mi ani teplo poriadne nie je ,asi prestanem pit :)
beni1.. pred tym, ako som isla na sympatektomiu, tiez som si citala milion stranok o vselijakych rizikach, ale zbytocne ma to len vystrasilo. nakoniec som na nu sla a moj zivot je presne ako predtym.. s jednym velkym rozdielom.. uz sa nepotim. no ale nehovorim, kazdy to asi znasa inak.
pre tych, ktori uvazuju o ETS operacii. prestudujte si nasledujuce linky, ktore by mali byt varovanim:-( aj ked ta operacia moze pomoct, je velkym rizikom, bohuzial...
cawte vsetci...no trapi ma to co vas...v podpazusi sa strasne potim...v piondelok si idem kupit driclor...chcela by som sa vas nan ale este trochu spytat...mam 15..mozem ho pouzivat?nie je nebezpecny?ako presne sa pouziva a 1 balenie vydrzi asi ako dlho?dopredu straasne pekne dakujem za pomoc
mnoo..diky...ale .....je to tazké,chcela by som mat aj chalana....ale brutálne s hambim....ja asi zostanem naveky sama ..ty kks :-/..preco práve ja???....aj ty sa drz