Nadmerné potenie

jana7719

AJ JA SOM MALA PROBLEM S POTENIM.S TYMTO PROBLEMOM SOM BOJOVALA 2 ROKY.TENTO TYZDEN SOM SI KUPILA V LEKARNI DRICLOR A PO PRVOM POUZITY SA MOJ PROBLEM SKONCIL.ALE DOST MA BOLELO POD PAZUCHOU PO POUZITI.MUSELA SOM SI TO UMYT SKOR.ALE VYSLEDOK JE VYBORNY.DUFAM ,ZE TO BUDE DLHODOBE.

30c

potenie je na nervy ja sportujem 10 r.aerobne a ked pridu teploty okolo 30 dost sa potim uz pri chodzi a to mi ani teplo poriadne nie je ,asi prestanem pit :)

iwuska

beni1.. pred tym, ako som isla na sympatektomiu, tiez som si citala milion stranok o vselijakych rizikach, ale zbytocne ma to len vystrasilo. nakoniec som na nu sla a moj zivot je presne ako predtym.. s jednym velkym rozdielom.. uz sa nepotim. no ale nehovorim, kazdy to asi znasa inak.

beni1

pre tych, ktori uvazuju o ETS operacii. prestudujte si nasledujuce linky, ktore by mali byt varovanim:-( aj ked ta operacia moze pomoct, je velkym rizikom, bohuzial...

etsandreversals.yuku.com
home.swipnet.se

anulik131

Mam 14 rokov som deviatacka,a mam taky maly problem nadmerne sa potim pod pazusim a neviem co z tym.dakujem za radu

nata-lia

cawte vsetci...no trapi ma to co vas...v podpazusi sa strasne potim...v piondelok si idem kupit driclor...chcela by som sa vas nan ale este trochu spytat...mam 15..mozem ho pouzivat?nie je nebezpecny?ako presne sa pouziva a 1 balenie vydrzi asi ako dlho?dopredu straasne pekne dakujem za pomoc

adka113

mnoo..diky...ale .....je to tazké,chcela by som mat aj chalana....ale brutálne s hambim....ja asi zostanem naveky sama ..ty kks :-/..preco práve ja???....aj ty sa drz