Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
to iwuska: ja tiez po tomto zakroku nemam nejake vedlajsie nasledky, som po nom uz pat rokov...
pre ostatnych:len aby Vam ten driclor po case neprestal fungovat, telo si zvykne a bude sa potit aj kej je aplikovany driclor.
ahoj aduska.skus tolko spominany DRICLOR.precitaj nizsie moje prispevky...
ahoj.praveze nie,az po 3tyzdnoch DENNEHO pouzivania,preto vravim,ze to chce trpezlivost,ale stoji to za to.pomohlo to az tak,ze mam na dlaniach uplne suchu pokozku,sem-tam sa az supe,ale lepsie to,ako spotene dlane.Este cosi,ten Driclor vydrzi zhruba mesiac,je tam navod na pouzitie,treba dodrziavat.Ja si ho neviem vynachvalit,viem co je to zufalstvo z mokrych dlani,teraz sa nemusim obmedzovat ani v obliekani-predtym len biele alebo cierne veci,teraz aj farebne,dokonca sive tricko-kazdy vie ako na sivom hned vidno ked sa spotis..Dokonca ked cvicim na aerobiku,chrbat mam mokry,ale podpazusie uplne suche,mna teda Driclor presvedcil.
na dlane ti to tiez fungovalo uz po prvom pouziti?
ahojte.tiez som mala problem s nadmernym potenim-hlavne dlane.kupila som si DRICLOR a moje problemy su prec...Co sa tyka podpazusia,uz po prvom pouziti sa dostavili vysledky,teraz ho pouzivam len1-2x tyzdenne.Co sa tyka dlani..pouzivala som ho 3-4 tyzdne DENNE kym sa dostavili vysledky a pouzivam ho denne doteraz,dlane mam SUCHE!!!je pravda ze v podpazusi to hrozne picha,stoji to za to.Takze vrele odporucam,dostat ho v kazdej lekarni,stoji cca200 sk.U kazdeho zrejme zabera rozne,chce to hlavne trpezlivost,tiez som bola zufala zo svojich mokrych dlani,ale uz je to nastastie za mnou...