Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
ta tak....teba si akoze niekto najal a plati ti za to ze propagujes ten nezmyselny vyrobok ci co ?
urcite vam na to zaberie DRICLOR je to parada potila som sa velmi prevelmi pod pazou a teraz uz ani bodka skuste si to
teraz maju v INTERKLINIK dokonca akciu a zlavy na ten botulotoxin pozrite na stranke www.interklinik.sk hned na uvodnej strane...
ahojte a skusil uz niekto botulotoxín proti poteniu? robia to v INTERKLINIK je to sice drahsie ako DRICLOR ale na 100% ucinne..su to inekcie do podpazusia, dlani alebo noh, moj priatel tam bol a uplne super je spokojny uz vobec z neho neleje:o)))
ETS prosím ťa si absolvoval/-a(sorry z nicku som nezistila aké si pohlavie :( )sa ťa xem opýtať aký zákrok to bol? ten s tým prerušením potných žliaz?a kde sa to robí? som čítala že v blave abo aj dakde inde?a ako to prebiehalo a nejaké vedlajšie účinky?sa nepotíš teraz napr na bruchu abo na čele?a je to bolestivé?pls odpíš moc mi pomôžeš
pri nadmernom potení pomáha štava z aloe vera
Ahojte všetci. Neverila som koľko nás je s týmto problémom. Ja to mám od malička nadmerné potenie dlaní, chodidiel a podpazušia, vyskúšala som všeliaké mastičky od kožnej, bola som už na všeliakých vyšetreniach, no nič mi nezistili. Nevyskúšala som ešte ten spomínaný DRICLOR. Je mi to strašne nepríjemné, keď mám niekomu podať ruku alebo niečo robím a kvapká mi z dlaní a to nehovorím o chodidlách šlapky ani nič na boso nemôžem nosiť lebo mi v tom behá noha, takže len ponožky a tenisky. CHCELA by som sa opýtať na to CHIRURGICKE VYBRATIE POTNYCH ZLIAZ, máte s tým niekto skúsenosť. ĎAKUJEM VOPRED za odpovede. ahojte