Nadmerné potenie

ta tak

urcite vam na to zaberie DRICLOR je to parada potila som sa velmi prevelmi pod pazou a teraz uz ani bodka skuste si to

kikuskaaa

ahojte a skusil uz niekto botulotoxín proti poteniu? robia to v INTERKLINIK je to sice drahsie ako DRICLOR ale na 100% ucinne..su to inekcie do podpazusia, dlani alebo noh, moj priatel tam bol a uplne super je spokojny uz vobec z neho neleje:o)))

mia

ETS prosím ťa si absolvoval/-a(sorry z nicku som nezistila aké si pohlavie :( )sa ťa xem opýtať aký zákrok to bol? ten s tým prerušením potných žliaz?a kde sa to robí? som čítala že v blave abo aj dakde inde?a ako to prebiehalo a nejaké vedlajšie účinky?sa nepotíš teraz napr na bruchu abo na čele?a je to bolestivé?pls odpíš moc mi pomôžeš

tominos

Zuzca:AKo si si tu operaciu vybavila?Kolko si na nu cakala?a po operaciii nemusis uz nic robit?A tie dve dierky ti potom nebduu prekazat ked hram volejbal?

sync

prosím vas o radu,čo pomôže pri nadmernom potení celého tela okrem krému?Je niečo čo sa dá užit ako liek?poradte!!!!!!!!

aifelka

Ahojte všetci. Neverila som koľko nás je s týmto problémom. Ja to mám od malička nadmerné potenie dlaní, chodidiel a podpazušia, vyskúšala som všeliaké mastičky od kožnej, bola som už na všeliakých vyšetreniach, no nič mi nezistili. Nevyskúšala som ešte ten spomínaný DRICLOR. Je mi to strašne nepríjemné, keď mám niekomu podať ruku alebo niečo robím a kvapká mi z dlaní a to nehovorím o chodidlách šlapky ani nič na boso nemôžem nosiť lebo mi v tom behá noha, takže len ponožky a tenisky. CHCELA by som sa opýtať na to CHIRURGICKE VYBRATIE POTNYCH ZLIAZ, máte s tým niekto skúsenosť. ĎAKUJEM VOPRED za odpovede. ahojte

aduska

ahojte ten Driclor je fakt super ja uz som sa vobec nepotila je to super pocit doporucujem kazdemu keto ma problem s nadmernym potenim .