Nadmerné potenie

lesslie

ahojte, potim sa hrozne pod pazuchami, v okoli genitalu, pod prsiami, na tvari, no proste asi vsade...prejdem par metrov a chrbat mam akoby som z bayena vyliezla...dnes som si kupila driclor, tak som zvedava, co je to zac...aspon keby sa mi podpazusia nepotili, za kruhy na trickach sa velmi hanbim, i kde viem, ze za to nemozem...tak sa drzme a snad vymyslia nieco na nas spolocny problem...

adamec

mne sa hrozne potí podpazušie a dlane:( je to fakt strašné...ja už neviem čo mám robiť...Driclor som používal, ale zaberal len týždeň..

senoritta

som mesiac po operacii a kompenzacne potenie je takmer nulove. cize od operacie som pocitila len male teplo na bruchu ale pot sa tam objavil strasne slaby..skor len to teplo. ruky si musim kremovat ale to je v pohode. urcite som v spolocnosti uvolnenejsia, konecne po tolkych rokoch. skutocne mi to zmenilo zivot, je na kazdom z vas ako sa rozhodnete, ja nebudem nikoho nahovarat. urobte si vlastny nazor a predovsetkym zvazte do akej miery je vase potenie vazne. mne kozmetika typu vichy- 7 dnova kura absolutne nezabrala. pri akralnej hyperhidroze pochybujem o kazdej kozmetike, lebo ako som uz pisala, nejedna sa o klasicke potenie. viem s istotou povedat, ze pokial sa nadmerne potite na dlaniach, kozmetika vam nepomoze ziadna!

koral

ahojte,som velmi rada že nie som na svete sama s problémom potenia či rúk,nôh ale aj podpazušia.O prípravku Driclor som sa dočítala teraz prvý krát a určite to vyskúšam.Okrem toho chcem len vediet ako to dokážete maskovat tie flaky je to hrozné nemôžem si dat iné ako čierne tričko.ď.

tinuskaa

proti poteniu je najlepší lady speed stick platinum ultra light,nemá konkurenciu na trhu,používam ho roky,je na nezaplatenie..fakt ho odporúčam:)

inguska

ahoj ferko..ja mam tak isto problemy s nadmernym potenim..aa podla mna to urcite povedz mamine...aa uz som vyskusala obidva pripravky..mne viac pomohol driclor..ale nebol zly ani ten krem...mozes si to dat aj na dlane a chodidlaa..povedz mamine nech ti to zacvakaa:)

senoritta

ohladom kompenzacneho potenia.. dnes som bola prvy krat v meste po operacii, vsade uplne suche ruky co je senzacne.. akurat som trosku citila malinke spotenie na brusku ako som isla hore po schodoch.. inak som v pohode cely den.. tiez sa trochu spotim v noci, lebo mam hrube pyzamo, nechcem prechladnut tak sa prehnane zakryvam, takze som sa spotila ale nie je to nic extremne.. urcite omnoho znesitelnejsie nez total mokre ruky. Mne z nich v lete priam kvapkalo !

senoritta

ludkovia ja som v pohode :-) len este trochu ubolena z operacie ( vsak je to len tyzden) to ako ma operovali, trochu ma sem tam pobolieva chrbat, lebo ja mam krivu chrbticu ale dnes som bola za lekarom a prezrel ma i rontgen mi urobil, je to v poriadku a ruky su uplne v suchu :-)))