Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
aba: ja mam problemy odkedy si pamatam, asi od pubety najviac, a na tu operaciu nechcem ist, nepotrebujem to, mne sa dlane nepotia, len tie pazuchy a ostatne, ale zit sa s tym da...a DRICLOR je super vecicka, sice sa este obcas spotim, no nie je to take strasne ako bez neho
lesslie:ahoj dik za info naozaj som si pod tym predstavovala to najhorsie!!!mozem sa spytat kolko mas rokov a ako dlho mas tie nase zname problemy? uvazujes aj ty nad tou operaciou? a vidis ako to dopadlo s driclorom pomohol?
aba: je to obycajny rontgen, najhorsie je na to, ze sa vyzlecies, nic viac :)
ahoj senoritta mozem sa spytat co presne je stito pluc predstavujem si pod tym to najhorsie
obvodny lekar Ta musi poslat na interne vysetrenie..to sa da hned v ten den aj stitok pluc som si vybavila hned v ten den..na krvne testy HIV sa caka do 2 tyzdnov..netrva to vsetko nejak dlho a nic to nestoji..zavisi na tom ako sa dohodnes s obvodakom a on Ta poposiela po vysetreniach..je na Tebe ako si to vybavis..len na tie krvne testy sa trosku caka..
sorry ze som to dal viac krat trocha mi to blblo a zrazu sa to objavilo viac krat:)