Nadmerné potenie

lesslie

aba: ja mam problemy odkedy si pamatam, asi od pubety najviac, a na tu operaciu nechcem ist, nepotrebujem to, mne sa dlane nepotia, len tie pazuchy a ostatne, ale zit sa s tym da...a DRICLOR je super vecicka, sice sa este obcas spotim, no nie je to take strasne ako bez neho

aba

lesslie:ahoj dik za info naozaj som si pod tym predstavovala to najhorsie!!!mozem sa spytat kolko mas rokov a ako dlho mas tie nase zname problemy? uvazujes aj ty nad tou operaciou? a vidis ako to dopadlo s driclorom pomohol?

senoritta

obvodny lekar Ta musi poslat na interne vysetrenie..to sa da hned v ten den aj stitok pluc som si vybavila hned v ten den..na krvne testy HIV sa caka do 2 tyzdnov..netrva to vsetko nejak dlho a nic to nestoji..zavisi na tom ako sa dohodnes s obvodakom a on Ta poposiela po vysetreniach..je na Tebe ako si to vybavis..len na tie krvne testy sa trosku caka..

thuglife

senoritta ako dlho ti trvalo vybavit vsetky tie testy ktore potrebujes na operaciu??? moc ma to zaujima lebo pracujem aj studujem takze moc casu nemam...diky za info

thuglife

senoritta ako dlho ti trvalo vybavit vsetky tie testy ktore potrebujes na operaciu??? moc ma to zaujima lebo pracujem aj studujem takze moc casu nemam...diky za info

thuglife

thuglife

senoritta a ako dlho ti trvalo kym si vybavila vsetky tie testy a to okolo toho??? bol by som ti vdacni keby si odpisala..moc ma to zaujima lebo pracujem aj do skoly chodim a nemam neako vela casu,ale chcem ist na tu operaciu aj ja...diky moc za info