Nadmerné potenie

thuglife

heh diky senoritta dnes som tam akurat bol,ako posielali ma od jednych dveri k druhy kym som to konecne nasiel.Ale uz iba zavolat musim za termin a vybavit tie vysetrenia:)mimochodom tych vysetreni je trocha viac ako si pisala.je tam aj EKG,krvny obraz,chcemicke vysetrenie mocu atd...ale snad to pojde rychlo:)

senoritta

mne to robil MUDr. Tibor Krajc
Napis im na ich stranku mail. Ja som to riesila tak. Poziadaj ich o to, vysvetli im problem. Mne sa ozval tento doktor. Perfektny pristup, ja Ti ho odporucam :-)

petronela1234

awojte ja mam tiez problem z nadmernym potenim a preto som to riesila skusila som driclor lenze som mala nanho alergiu a preto som dneska navstivila chyrurga a ten my dal termyn operacie.lenze mama vravi ze nechce aby som tam isla lebo mam iba 14 rokov a ona je strasne pesimistycka.a to je problem lebo ja na tu operaciu chcem ist aj ked si uvedomujem nasledky

petronela1234

kajoo ja mam taki isty prblem ale potia sa mi oby dve podpazusia a akurat dneska som bola na chirurgii a pojdem asi na operaciu ale mama ma tam neste pustit lebo sa omna boji totiz mam iba 14.a odporucala by som ti driclor ja som tiez pouzivala ale mala som na to alergiu tak som to nemohla pouzivat ten driclor dostanes v lekarnii..

miška

ahoj lesslie chcela by som sa len opýtať nevieš pomohol by ten Driclor aj na ruky. Velmi sa mi potia a tiež mám za chvilku svadbu. dakujem

thuglife

senotitta prosim ta nevies mi povedat na koho sa mam obratit v nemocnici (ako sa vola doktor ktory toto riesi)lebo pozeral som ich stranku a tam je viac ludi na tej plucnej ambulancii...diky

lesslie

podla mna to je psychikou...aspon u mna...tesim sa kedy si pojdem zatancovat bez pocitu, ze ruky musim mat stale pri tele, aby som nikoho neodpudzovala kruhmipod pazuchami....je to super ako driclor pomaha...v aprili mam svatbu, tak sa tesim ako sa vysantim a neznicim saty :)))

evica

aj ja mavam priznaky potenia,akonahle vstanem cela som spotena,potom sa osprchujem a zacne to znovu,ani neviem z čoho-cukrovku nemam ,tlak mam dobry ,tak nechapem z coho to je?