Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
thug-live, po 2 tyzdnoch nezabudni napisat, ci to zabralo
fuuuha pozeram ze ani zdaleka nie som jediny co ma tento neprijemny problem..ten Driclor pouzivam pod pazou mi pomaha hned,ale na dlaniach a chodidlach vobec takze som sa na to po par dnoch vykaslal,ale citam ze na dlaniach to trva aj tri tyzdne.takze este skusim.myslim ze najneprijemnejsie je to na dlaniach pretoze sa hanbym niekomu podat ruku a v lete ani nehovorim...Ale bol by som rad keby sem pridal niekto skusenosti s operacnym odstranenim potenia.uz som o tom nieco cital a pisu ze to nie je nebezpecne,ale telo si potenie moze kompenzovat t.j. ak si dame operovat dlane mozeme sa zacat potit na bruchu alebo tvari. pls hociake prispevky okolo operacie sa hodia a neaky prispevok od odbornika by sa tiez hodil:-)
existujú aj nejaké tabletky proti potu,ktoré sa daju vybrat z lekarne aj bez predpisu??lebo sa potim na viacerych miestach a natierat sa vsade,..to by bola fuska...dakujem
Ja som vyskusala Excipial deo forte a bola som strasne sklamana, pretoze je este menej ucinny ako bezne antiperspiranty v spreji. A keby som ho davala len dvakrat tyzdenne ako pisu v navode, tak sorry, bola by som riadna humusacka. Po 3 tyzdnoch utrap letel do kosa, jednoznacne neodporucam!
Ahojte. Rozhodla som sa Vás varovať pred rizhodnutím injekčnej aplikácie BUTULOTOXÍNU do dlaní. Sú to len márne nádeje, a človek s hyperhidrózou by urobil asi všetko... ale... problémom je to, že táto látka sa nedá aplikovať do článkov prstov kôli riziku ich znehybnenia až nefunkčnosti. to znamená, že v dlani butulotoxín síce bude, a môže aj účinkovať, no pot z prstov bude robiť presne ten istý efekt, akoby sa potila celá ruka. radšej si za tie "peniažky" kúpte niečo pekné :) p.s. to az toolko nas je??? prave citam clanok v Zdravi o operácii vo Vysnych Hagoch, no neviem, či by to nedopadlo zas ako s butulotoxínom a bolo by ďalšie sklamanie...
mozem sa spytat ci je ten DRICOL alebo iny pripravok proti poteniu volne dostupny?a kolko stoji?mam tiez problem s nadmernym potenim a to aj ked nie som v strese,dokonca sa potim nielen pod pazuchami a chodidlach ale aj na cele a chrbate a bruchu,proste dakam idem v cistom krasnom tricku a zachvilku som cela mokra a tricko je tiez premocene ako keby som pol dna makal nejak fyzicky.help!!co mam robit???
a aky je expicial deo forte??? pouzivam driclor ale este sa potim neviem co mam robit ci driclor zmenit alebo to este zaucinkuje .a co aj je to zo stresu vtedy mi to pomoze??????????