Nadmerné potenie

fgf

lieci sa to doma a je to velmi efektivne, inac tu je este lepsie riesenie www.youtube.com
senoritta, pozri sa na tento obrazok www.verysweatybetty.com nevyzera to lakavo, vsak? a este ked vies po anglicky, tak tu su 2 stranky cele venovane tomu, aby ludia nesli na tuto operaciu etsandreversals.yuku.com www.truthaboutets.com tak rob ako chces...

senoritta

fgf: a kde to takto liecia? je to efektivne? keby som si bola ista, urcite to uprednostnim pred operaciou, lebo sa bojim... hoci ma ludia, co to uz maju za sebou ubezpecili, ze vsetko islo v pohode..

senoritta

takze prave si vybavujem operaciu v Bratislave.. tesim sa a bojim zaroven. V piatok idem za lekarom sa porozpravat. Hlavne sa bojim narkozy..uz som o tom tolko precitala, viem presne co mi budu robit a aj som videla video operacie na internete.

fgf

aba, v podstate ide o domacu ionotoforezu, ktora je ovela lacnejsia ako normalna, a navyse je aj efektivnejsia, lebo si pustis do tela vacsi prud, aky by ti pustil doktor. a nebezpecne to nie je vobec

aba

ahoj fgf prosim ta a o co sa tam jedna na tej stranke co si poskytol.na tej stranke sa nejako neviem vysomarit mohol by si my to strucne obkecat dakujem velmi pekne

nika74123

prosim vas !potrebovala by som pomoc...srašne sa potim v oblasti podpazušia...už som vyskušala všeky dezodoranty a podobne veci ale nč neučinkuje...už som stoho zufala a to mam ešte len 17 rokou a už sa tak potim....nadvahu nemam tak kvoli čomu to može byt??nepoznam nikoho takeho kto by sa potil tak jak ja.iba takych čo maju nadvahu...prosimm fakt by som potrebovala pomoc....DAKUJEM!!!

emma18

ahojte mne ten driclor nepomaha. myslim z e vobec. ale to asi zalezi aj od toho aky to je druh potenia. ja sa potim skor zo stresov a na to to nepomoze.

shelby

ahojte trosku dost ma prekvapilo ze je tolko ludi s takym problemom ako mam ja trosku ma tesi ze nie som sama!ako tak citam vase prispevky tak vidim ze mame rovnake problemy s trickami hlavne s farbamy.ked clovek ide do obchodu a nemoze ssi kupit tricko ktore sa mu paci ale musi si kupit tricko na ktorom bude najmenej vidiet pot!!!!a podat niekomu ruku tak z oho mam normalne hrozu takymto veciam sa snazim vyhybat.ved je to neprijemne pre mna a ake to musi byt pre toho ktoremu tu ruku podavam!ako som sa tu docitala tak celkom dobre odozvy ma ten driclor tak ho skusim vyskusat majte sa krasne pa