Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
neviete kde sa da kupit zariadenie na ionoforezu? citala som ze sa to da robit aj doma, lebo sedenia su nadlho ... :o(
senoritta: no to som si nevsimol,ze si to tu uz pisala:) ale uz viem o co ide ja som to cital na neakej stranke(myslim,ze priamo na stranke nemocnice),ale ja by som radsej aby tie nervy prerusili uplne nech ma to uz nemusi trapit...a nemam zrovna chut v sebe nosit kus kovu a pri kontrole na letisku stale vysvetlovat co to je:D inak som zvedavy ci sa ma niekto v nemocnici spyta ci to chcem natrvalo alebo tymi klipmy.lebo zatial sa ma nikto nic nepytal:-/
Po problemoch nemam, za tie 3 roky som vyskusal akurat driclor(220sk, to som dal aj z vreckoveho) a excipial deo forte, oba s nulovym ucinkom. Ako posledne riesienie teraz vidim iontoforezu, ale dam sancu aj tej salvii, aj ked to nevidim velmi ruzovo, nakolko mi ani taky extremny pripravok ako driclor nepomohol.
sorry ferko, snad uz mas po problemoch ;)
to v.: kde si prosim ta kupila ten everdry?dakujem za radu.
to ferko : ano, povedz...povedz to mamine, mozno ti bude vediet poradit...driclor najdes takmer v kazdej lekarni a ak o svojom probleme povies mamine - mozno ti ho kupi aj sama, stoji medzi 300-500 korun, ako v ktorej lekarni...a co sa tyka jeho pouzita, driclor sa zameriava na casti celeho tela, no pozor - treba ist podla navodu...pomaha...naozaj je ucinny, ale nie kazdemu zaberie na dlhodobe pouzitie...
co sa tyka tej salvie...to mam do konca zivota pit salviovy caj a jest salviove tablety?
mno to je ok len som sa bal aby sa nevysusovali totalne ruky. heh sice neviem co su to tie klipy,ale nevadi:D
hm..su suchsie, to je pravda..na ukazovakoch z boku trosku tvrdsia koza ale nie je to nic hrozne. Len to treba kremovat aspon vecer. Teraz cez zimu viac. A este som si vsimla, ako sa nepotim pod pazuchami - vobec. Lebo mne urobili aj tamto. Trosku tam obcas niekedy citim take pichnutie ale nic hrozne. Bola som aj v saune a nepotila som sa, co je dost haluz. Zostalo mi len fyziologicke zvlhcovanie dlani. To mi ponechali naschval, lebo to treba. To je vlastne ucel tych klipov. Takze sem tam citim ako sa mi ruky jemne zvlhcia ale to je zanedbatelne..nema to nic s tym co bolo predtym. Som v pohode a uz si ani neviem predstavit, ze by to bolo inak. Ale sranda je ako sa mi obcas sniva, ze sa mi to vratilo a to su HROZNE SNY. Nastasie LEN sny :-)