Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
senoritta: chcem sa spytat to si najprv isla obvodnej lekarke a povedala si jej aky mas problem a ona ti povedala ake testy potrebujes pred tou operaciou, alebo si sa spojila s tym chirurgom a on ti povedal co vsetko musis absolvovat. a mozem sa spytat kedy maju operacne dni? vazne o tej operacii uvazujem ale mam strach povedat to nasim.oni o tom mojom probleme skoro ani nevedia,si skor myslia ze mam ruky spotene len niekedy, a nie ze sa mi potia stale.dik za odpoved
ahojte. ja mám problém s potením vtedy, keď si preložím nohu cez nohu a hneď som tam spotená. čo s tým?
okrem zmeny stravy pripadne hormonalnychhladin(yam, pupalka) mas na vyber medzi antiperspirantmi, operaciou na prerusenie nervoveho spojenia potnych zliaz, botulotoxinom,ktory na cas znici nervove spojenia alebi iontoforezou, ktora tak isto potlaci nervy ale bez noza a neurotoxinu . A zda sa, ze su aj domace pristroje na to a je to rozhodne najlacnejsi dost permanentny pristup k tomuto problemu.
Osobne ale si myslim, ze netreba pri tychto celkom normalnych telesnych funkciach ist do krajnosti a potlacat to, len aby clovek mal vzdy modne suchu pokozku.
AHOJTE:(TIEZ MA TRAPI POTENIE,A DNES SOM SI UZ ZISTOVALA NA ROZNYCH STRANKACH CO POMAHA ... SAMOZREJME,VSADE BOL SPOMENUTY DRICLOR - ALE VELMI SA BOJIM,ZE NIE JE BEZPECNY,A DLHODOBYM POUZIVANIM MI MOZE USKODIT ... NIEKTO KTO UZ DRICLOR DLHODOBO POUZIVA PROSIM ? ozvite sa,dakujem :)
pocuj, nerozmyslas dobre...ja som si myslela podobne..tie klipy maju svo vyznam, pretoze je ponechane fyziologicke potenie, mne to odporucil sam lekar a okrem toho odstranenie nervu uz asi nerobia..pretoze je to nenevratne a ak sa vyskytnu komplikacie, mozes sa ist stazovat na lamparen..ma to rovnaky ucinok, len je to pre telo lepsie..tomu ver..fakt to mam preluskane, daj si poradit.
mal som 32 r chlapa, ktory sa velmi potil, hlavne v noci. Mal aj bolesti brucha a celkovu crevnu nevolnost. Visvitlo, ze pil asi pol litra mlieka denne. Na moju radu nechcel prestat mlieko pit. Jeho priatelka pomaly vylucovala mlieko, robila mu caje zelene, isla nanho psychologicky az nakoniec nepije mlieko vobec, kedze po vyraznom obmadzeni mlieka a syrov ustupilo aj potenie aj traviace tazkosti. Az teraz sa prevratil z neveriaceho Tomasa...
anicka www.youtube.com uspech skoro zaruceny