Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
thuglife: das mi na teba najaky kontakt?
cavte, ja mam ten isty problem, potia sa mi dlane , nohy , pazuchy , ..pred rokom som si dal napichat do ruk botulotoxin, bo som bol taky zufaly, dal som za to 18 000 tisic, bolest to bola hrozna, a ucinok tak 50/50, psychika ma omnoho vacsiu silu, ako veda, preto rozmyslam nad tou operaciou, len potrebujem niekoho aby mi dal viac info, kto sa ma ujme? diki..
ja sa tiež velmi potim ale aj velmi vela pijem
neviem ani kde mam zacat...to ze sa mi potia ruky si vsimla ucitelka na zs, ktorá povedala mojej mame ze ma nevie naucit pisat lebo sa mi stale vyšmykuje pero..zacala som si to uvedomovat asi okolo 3. rocnika odkedy som mala vybavene ze mozem hocikedy na hodine vstat a ist si umyt ruky..nie je to bohvieco ked sa kazdy pyta preco si stale umyvam ruky a hlavne ked aj ucitel ma k tomu mierne ironicke poznamky..nohy..kapitola sama o sebe..nemozem nosit slapky iba tenisky nakolko sa mi nohy v topankach smykaju a lepí sa mi na ne vsetko od prachu cez suchu travu az po špaky..dost blbe /kto nezazil nepochopí/ a to nehoworim o tom ake zvuky tie šlapky alebo sandale potom vydavaju..mozno to je pre niekoho banalita ale ten potom asi este nezazil co to je ked niekomu steka pot cicerkom z ruk, z noh alebo podpazusia..to podpazusie...tricka, rolaky,..nic s dlhymi rukavmi kym ni je minimalne 5 stupnow lebo to mam prepotene pomaly az k laktom...nie je problem prepotit ani hruby kabat..to len take male uryvky z kazdodenneho zivota..oblecenie si vyberam podla toho aby nebolo neprijemne na dotyk s mokrou rukou a aby sa donho aj dali utierat...bohuzial..vsetky doktorky ma stale posielali ku koznej ktora mi dala nejaky masticky, pudre a podobne somariny, z ktorych sa mi len zosupali ruky a potenie ostalo...ale ked som im ako 12 rocna povedala ze je to podla mna nervoveho povodu tak mi povedali ze nie som doktor...fajn...tak az doteraz som cakala az ma moja nova doktorka poslala k endokrinologovi, tak uvidime..normalne dufam ze mi zisti nejaku chorobu aby mi dal lieky a aby som mala uz od potenia pokoj..je mi az zle ked si predstavim ze za mesiac mam statnice a neviem co si mam obliect aby som neprepotila cely vrch a o ponozkach do vsokych topanok ani nehoworim...a ked podam ruku komosii no zbohom...dufam dotial sa mi nieco podari poriesit lebo sa asi zblaznim asi...inak mam 25 rokow.
no to moze byt sposobene na psychickom podklade:Dalebo ece z dectva...alebo problemy s oblickami a so stitnou zlazou:D:Dja som bola na vysetreniach nic nezistiliD:takze len cakat kym to prestane:Dchodidla mi az tak nevadia:Dale dlane riadne no co uz ale kazdopadne to povedz
Dobrý uz wečer....mam 14 a mrte sa mi potia nohy,dlane a najme podpazusie....mam s tym welke problemy a neskutocne mi to wadi.newiem co mam robit.antiperspiranti nepomahaju ale dnes som zacala pit Šalviový caj dufam,ze mi to pomoze...je nas wela ktorí mame takyto problem...ale mal by sa rázne riesit!jednoznačne!
diky urijem co najviac:) no dufam,ze sa to zlepsi co najskor lebo ked kaslem tak ma to boli az moc:-/ ale aj tak som stastny:D
Zdarte;) tak uz mam po operacii a je to super,potenie zmyzlo skoro uplne.V podpazusi sa mi dnes zdalo ze som si nasiel malu kvapku,ale pochybujem ze by to na obleceni nieco zanechalo a kvapka za den ma nezabije po tom ako som sa potil predtym:)je sice pravda,ze ma dost boli hrudnik,ale uz to prechadza.no pri operacii som mal jednu komplikaciu,ze som mal na lavej strane pluca prirastene k hrudniku tak mam na tej strane o jednu dieru viac lebo to museli odstranit tak ma lava strana aj viac boli,ale na pravo to uz skoro ani necitim a operaciu som mal v utorok.Mozem odporucit tym ktory maju zaujem podstupit zakrok vazne mi to zmenilo zivot:) a doktory su odbornici cez tieto problemy tak je to v poho.
ps:ten driclor som pouzival aj ja a zabral tiez iba v podpazusi a strasne svrbel:-/
ps 2: posielam podakovanie Senoritte za info co mi poskytla;)velky dik
driclor:-*