Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
aj ja ho uzivam a tiez to sem tam svrbi len to netreba skriabat lebo potom to bude palit,ale ja som s nim nadmieru spokojna
dajrokan: ahoj, pouzivas driclor naozaj spravne a dodrzujes vsetky pokyny z pribaloveho letacika, pouzivam ho uz rok a pol a zo svrbenim som sa nestretla. este raz si to pozorne precitaj ;)
Ja uz driclor pouzivam ale mesiac a stal 6 euro...neviem si bez neho ani predstavit zivot , v podpazusi funguje dokonale ale na rukach a na nohach na 0% :-( sice je to tiez problem ale tie podpazusia ma srali najviac...neuveritelne moc to skrabe ale 16 rokov potenia ma donutilo pretrpiet HOCICO len preto aby som sa nespotil...dakujem modernej vede a bohu ze vymysleli driclor.....to svrbenie je naozaj extrem :D
Zdravim vas...no tak v pondelok mam konecne termin:) este vybavim neake vysetrenia a ideme na to...som zvedavy ako to dopadne:D
no ten driclor je fajn, ale neviem ako vy po case mam potom na dlaniach take suche supiny, co je sice lepsie ako ked ich mam mokre, ale zas ked si tym ruky natriem, tak clanky prstov sa mi postia znova, takze ked prejdem rukou po stole, su tam packy :o( no a to nehovorim o tom ze si nahodou v noci prejdem po ociach rukami, nosim aj sosovky, nemusim hadam hovorit ake je to hrozne, ako oci rano stipu a bolia
aba: vies, ja som si to vsetko zistila aj obehala sama..musis sa pytat a pytat..lebo dnes Ti nik nepovie a vela ludi o tom ani nema tucha. Moj obvodak ani netusil co mi ma napisat..(nechcem ho ohovarat) ale ten doktor, ktoremu som pisala do BA mi presne napisal, co potrebujem. Ja som aj volala na kliniku a zistila si to. V BA by Ti presne mali povedat co potrebuju. Ty s tym pojdes k obdvodnemu a on ta posle na tie vysetrenia. Potom Ti z tych vysetreni napise zaver na papier a s tym pojdes uz rovno do BA ak Ti vybavia termin. Vysledky nesmu byt starsie viac ako dva tyzdne. A nemala by si pred operaciou prechladnut.
thuglife: no ci Ti poradim..musis to nejak vydrzat :-) hlavne trpezlivost
tiez som to chcel napisat...ten kto to nezazije to jednoducho nemoze pochopit
RNG:vidim,ze si hodnotny prispievatel,ale neuraz sa ked sa nepotis ako my tak nemas asi ani tusenie ake to pre doticneho je,takze spravi vsetko pre to,aby to skoncilo.A vacsina tych vecieciek co si spominal mne osobne nezabrala.pravda je,ze tu iontoforeznu terapiu som neskusal,ale ani moc nechcem lebo to ma iba kratkodobe ucinky a do konca zivota by sa mi s tym nechcelo babrat:)
senoritta.Presne nad tymto som uvazoval aj ze co ak nahodou sa nieco stane potom a uz to nebudem moct zvratit...takze nakoniec som dospel k tomu,ze bude lepsie zastavit to tymi klipmy:)ale stale mi ta vrchna sestra nevolala za termin:( a uz byva trocha teplejsie aj vonku a zacinam sa potit aj v praci aj v skole.dufam,ze mi zavola co najskor uz je to skoro dva tyzdne co som na cakacej listine.