Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

karkulka

no tak este si mala ist trochu vyssie....je pravda,ze nie vsetky sa o seba staraju,ale niektorym vazne priroda vela krasy nenadelila....ale ved niekedy vonkajsie krasa nie je az tak dolezita ako ta vnutorna....ale to vazne plati iba obcas...lebo kazdeho clovek sudi podla obalu a az potom ochutna jeho vnutro

elekta

Karkulka ja som zila v Londine dva roky v Kensal Rise a videla som viac nez dost Britiek, napriek tomu si nedovolim povedat ze su skarede, len sa menej o seba staraju nez Slovenky .-)

karkulka

ved ani ja svoj vyzor nehodlam nijak menit....tak ak si nevidela este skarede zeny...tak nastiv severnu cast Velkej Britanie....najdes ich tam veru dostatok

elekta

Ja by som urcite nemenila svoj vyzor. Praveze si myslim ze muzi si odomna drzia urcity odstup, maju problem a ostych ma oslovit a tym padom su menej otravni. Je sice pravda ze po meste nechodim v sexi obleceni a ked ano, tak len v aute, lebo ked je vela muzov po kope, dovolia si viac ako ked je iba sam. Co sa mojho priatela tyka, tiez na mna dava velky pozor, ci ma niekto otravoval s pozvanim na kavu a tak. Neviem preco ale si myslim, ze pekne-pestovane zeny si udrzia svojich manzelov dlhsie, aj navzdy, pretoze su nielen manzelkami ale aj milenkami.A tiez si myslim, ze neexistuju skaredé zeny, iba menej vyrazne, pripadne hlupe :-)

karkulka

a este som zabudla...alina ja tiez nemam kamosky a najma na slovensku...kamoska,ktora bola mojou najlepsou sa na "vybodla",ked ma stretla,tak radsej otocila hlavu na druhu stranu......ale ake vyhodi mi plynu z toho,ze som pekna - v praci som s manazermi jedna ruka a s jednym shift manazerom-ten mi kazdy den asi 5-krat povie,ze aka som pekna a spieva mi pesnicky,ale uz na mna zacali zazerat aj kamosky tu na...

karkulka

dakujem za reakcie...vsetci mate pravdu...ja zijem v zahranici a tu tiez na mna niekedy tak zizaju,ze niekedy sa citim az trapne...ale ja s tym spravit nic nemozem...tak ma priroda stvorila

rodrigez.....to mu dokazujem stale,len problem je mozno aj v tom,ze sme obdivaja raci a velmi tvrdohlavi...a mame to o to tazsie,ze nie sme velmi spolu lebo obidvaja sme v zahranici no v inych krajinach :(

rodrigez

Jo holky je to tak... v niecom to maju pekne baby lahsie a v niecom tazsie... Napr. stretol som sa aj s nazorom ze krasne baby si nevedia najst niekoho normalneho. Bud sa na ne nalepi nejaky uplny idiot, alebo ich ani vobec neoslovi, nakolko si mysli ze nema sancu. Prave preto normalny chalan po krasnej holke ani nevystartuje. Aspon to bol pripad tej mojej. Karkulka inak tvojho priatela celkom chapem, ja mam tiez podobny problem, ale uz to neriesim. Zo zaciatku som pochyboval o nej, ale teraz je to uplna pohoda. Bolo to skor sposobene tym ze ma "prelietave" kamaratky ako tym ze je pekna. Vies, ak si raz jeho doveru ziskas, bude to OK. Hlavne musi vediet ze on je jediny, s ktorym chces byt a bude to v pohode.

doremi

suhlasim s lucinkou,je to presne tak,ale aj ostatne baby maju pravdu ked vravia ,ze pekne baby maju problem si najst kamosku.ono je to fakt pravda.ja napriklad,som sa asi 5 rokov kamaratilas jednou babou,ktora ma vlastne neznasala a aby vyuzivala,ze som pekna,aby som jej dohodila nej.chalana,zavidela mi pekne oblecenie,aj sposob zivota,rodicov a proste vsetko.ona bola a stale je ,no ,z neusporiadanej rodiny,jej mama nikdy nebola s detmi poriadne doma ani sa im nevenovala ,ich otec pil a penazi nemali navyse,ale ja som jej to nikdy ani nahodou nenaznacila zeby mi to vadilo a vzdy som sa k nej spravala ako k naj kamoske.no ona ma zacala ohovarat-aj pred chalanmi,ked ziskala sebavedomie a robit si zo mna posmesky...vtedy som sa nastvala a vsetko som jej vytmavila ako sa patri,no aj ked som jej to odpustila,vzdy ma to zaboli ked ju vidim

Lucinka33

Tazko povedat ci je viac na osoh alebo na skodu. Ale ja si myslim, ze viac na osoh. Len pekne baby maju hroznu nevyhodu, ze pritahuju vacsinou chalanov, ktorym najviac zalezi na fyzickej krase a ti su dost hlupi a prelietavi. A krasa nie je trvala hodnota. Na druhej strane si myslim, ze su k nim chlapi milsi, rychlejsie vybavia rozne zalezitosti a tak :)