Krasa...niekedy na skodu?

Príspevok v téme: Krasa...niekedy na skodu?
karkulka

Myslite si,ze niekedy je krasa viac na skodu ako na nejaky osoh?Mate s tym uz nejake skusenosti?Myslite si,ze pekne zeny to maju v zivote tazsie?......mne napriklad priatel prestava verit,pretoze si mysli,ze som k nemu az prilis pekna a zacina ma upodozrievat z roznych podla mna "somarin"...dakujem za reakcie

sonka

mariaa... nevnucuj ľuďom toto svoje názory. Rešpektuj, že aj oni majú právo na ten svoj a vobec nemusí byť rovnaký tvojmu.

sonka

frontman... pre ženu krása nemusí byť hneď jejj tovar, navyše každý chápe krásu inak a čo je pekné u mŇa, nemusí bYť pre teba. V každom prípade je pekná taká tá prirodzená krása, kt. je zvýraznená nejakým jemným make - upom a pod. Proste len jemne zvýrazniť prirodzenú krásu a poviem ti, že také ženy si na seba nezarábajú, lebo napr. modelky sú zmachlené a vo vlasoch najú tony laku, tak toto teda krása nie je.

sonka

koren... samozrejme musím súhlasiť, že krása je aj v nútri človeka. Myslím si, že vnútorná a vonkajšia krása by sa mali navzájom dopĺňať a jedna by mala odzrkadľovať druhú. Rozhodne by sa nemalo s ničím preháňať. Napr. tak ako je človek skromný vnútri a drží sa pri zemi, rovnako by to nemal preháňať ani na zovňajšku.

lenka !!!

mariaa, čo píšeš za blbosti. Prečo ju osočuješ, napísala aký je skutočný život. Ty asi nevieš ako to vo svete chodí. Aj ja viem uviesť mnoho príkladov, kde majú " sexice" výhody.
A jedna je čerstvá: Od rána 5,30 som stála v čakárni u lekára, lebo som chcela býť prvá a ponáhľala som sa do práce. O 8,00 prišla cca 18 ročná baba, postavila sa ku dverám a stála tam. Upozorňili sme ju, že mi tu čakáme aj 3 hodiny a ona sa robila, že nás nepočuje. V tom išiel lekár, samozrejme okolo nej. O 5 minut otvoril dvere a že" slečna poďte". Na nikoho sa nepozrel, nič ho nezaujímalo, len ju zavolal dnu.

???

Trvam na tom ze napisat niekomu ze ma ruku v nocniku je prinajmensom divne. Skus si utriedit myslienky a mozno stym zmenis aj sposob vyjadrovania

[zruseny12]

??? a naposledy ti pisem,ty si myslis,ze ked budes taketo prispevky pisat pre mna,ze ma nejak urazis,ani nahodou,lebo ty namiesto takych prispevkov nevies napisat vobec nic...a len behas po fore a otravuje,ked nie mna tak inych,si ako stenica...

???

Co ty tu niekoho kces stavat do haptaku alebo davas pohov :o)? Srandicky mam rada, len som napisala ze sa vyjadrujes divne. Asi mas aj divnu predstavu o reakcii na srandu