Porod doma

lenulik:)

dd suhlasim stebou.penoiaze niesu to najdolezitejsie ale su dolezite.ja tiez niesom z rodiny kde sme prave prehadzovali peniaze vidlami.vazim si kazdu korunu.az teraz som konecne zistila ake to je a az teraz som prvykrat zazila situaciu ze som nemusela pozerat na kazdu korunu.ale tym nechcem povedat ze rozhadzujem.velka vdaka patri ojmu manzelovi bez ktoreho by sme nemali asi ani halier pretoz dost vela maka a mame stastie ze mame firmu.ale aj tak sa snazim zit normalne a nikdy nedopustim aby nasej malej nieco chybalo ale zase ju nebudeme rozmaznavat.laska je najdolezitejsia :D

lenulik:)

aw pozeram ze tu toho dost vela pribuzdlo..som rada z tu vela ludi ma rovnaky nazor ako ja a nie ta mmnn.no nic no vzdy sa najde niekto komu sa nieco nepaci.no ale tato tema bola zalozena pre nieco ine ..uz sa tak porodu ani nebojim

dd

vies, poviem ti tak..nechcem sa tu s tebou hadat, ani ti vtlacat do hlavy moje nazory..ano, peniaze su dolezite, ale pre niekoho nie su najdolezitejsie..ja som z rodiny, kde nikdy nebolo penazi nejako extra nazvys..ano, niekedy som aj plakala, aj mi bolo luto, ked mi nieco rodicia nekupili..ale koniec koncov to bolo na nieco dobre..my ako rodina tiez penazi nemame na rozhadzovanie, ale aspon nie som marnotratna, pouvazujem, co kde kedy kupim, viem si aj z mala cosi usetrit a zit skromnejsie..a myslim, ze to nie je na skodu..lahsie si zvyknes z biedy na bohatstvo, ako s bohatstva na biedu..tot moj nazor..

wilo

dd myslim, ze peniaze su dolezite pre kazdeho, ved ako inak clovek prezije? Keby si decku nemohla nieco kupit, netrhalo by ti srdce? Vies, z lasky sa zit neda a skor ci neskor nedostatok penazi vyusti v pekne hadky.

dd

povedala som to uz nie jednemu cloveku a napisem to aj sem..ak by som nemala rodinu a ostala tehotna, tak by som robila este viac preto, aby som dokazala dorobit skolu a aj sa postarat o dieta!aj ked by som nespavala..pre dieta by som sa obetovala..pre niekoho je prvorade dieta, pre niekoho kariera a peniaze..

mirka 23

Svetlana, pekne si to napísala:) Ale ľudstvo nevymrie, veď máme ešte cigánov, ktorí nás postupne "zožerú"

wilo

dd takze keby si nemala rodinu, asi by si si to s tym skorym rodenim rozmyslela, alebo keby si nedostavala matersku...kazdy vie byt majster sveta,ked ho financne dopuju rodicia a stoja mu za ritou.

dd

ja napisem len tolko..100 ludi, 100 chuti..kazdy si zariadzuje zivot tak, ako chce..mmnn - ci mas 15, 25 alebo 35, ak si spokojna so svojim zivotom a stastna, tak bud a neryp tu do mladych bab, pretoze kludne sa moze stat, ze nejaka 19-tka moze mat odzite a viac skusenosti ako ty, co mas 30..
lenulik - drzim palce!ja som tiez jedna z tych mladsich mamiciek, teraz mam 23 a mam uz rocnu dcerku, sme stastni, ze ju mame, velmi sme ju chceli!a za pomoci mojej rodiny som si ja dorobila skolu(pred mesiacom som promovala) a manzel tiez skoncil Bc..sice nie sme uplne samostatni ako Vy, ale robime vsetko preto, aby sme boli co najmenej zavisli..porodu sa neboj :) po roku si to uz ani nebudes vediet vybavit, ake to bolo :) ja som sa tiez strasne bala a dopadlo to nakoniec celkom dobre :)..drzim palceky a vela zdravia a stastia!

Najčítanejšie články