Prosim vas ma niekto neake skusenosti alebo info ohladom porodu doma?Je to u nas vobec mozne.Dakujem.
Porod doma
ja som bol pri porode manzelky.riadna sila.pecka.taky zazitok nic nenahradi.
A wivien staci ked napises svoj problem do jednej temy potom nebudes vediet co skor:)))
Ahoj Wivien
Ja som mala manzela pri porode a bolo to super. Ak on chce urcite by som sa na tvojom mieste nebranila a nebala . Je to pre citliveho muza jedno velke + do zivota.
katastrofka,jej ja som tu nahodou natrafila na tvoje rady pre dalsie mamicky-takze mala je uz na svete:),to teda uteka,som rada,ze nakoniec vsetko dobre dopadlo a ste obe stastne,spokojne a hlavne vela zdravicka vam prajem,drzte sa
ale tam do kelu snimi..mne je to sumi fuk.mne je dobre a som spokojna.a ak viem poradim ak neviem poviem aspon svoj nazor.no nie?ved nato ej to forum.a len preto ze mam 19 a cakam babo este neisom ziadna hlupana ani nic take.
ja to uz enchapem v kazdej teme natrafim na niekoho kto stale napise nieco hnsune a hada sa tu snami.chces niekomu poradit a druhy ta dobre ze nezabije ked mas 19 a si vydata a cakaks dieta.to je hriech do pekla alebo co?!
presne tak ako bol ten tvoj blbec(velmi velky blbec)taka bude tvoja dceeerka velmi dobra a kludom bude spravodliva :)