Prosim vas ma niekto neake skusenosti alebo info ohladom porodu doma?Je to u nas vobec mozne.Dakujem.
Porod doma
dakujem ti,uz som z toho najhorsieho vonku..vlastne teraz je t ouz ok :)..predtym to bolo dost zle, do piateho mesiaca som tajila,ze som tehotna a priatel ma nechal,ked sa dozvedel,ze som tehotna..vies najprv chcel nech idem na potrat a ked som to odmietla,tak sa uplne zmenil,zacal tvrdit,ze mala urcite nie je jeho a proste,je to blbec..aj ked som ho velmi lubila,tak teraz mozem povedat,ze mi je lepsie bez neho
tak to mas pravdu.je to najlepsia vec.a to je ejdno ci mala bola planovana ci nie.ak si babo chces nechat z lasky nic viac netreba.a ak si ostala sama tak to ti potom zelam vela sily.a malej vela zdravicka a rodicom vela energie a trpezlivosti.a to ta priatel opustil kvoli malej?ja nepochopim chlapov.svine.padavky
no tak to je uz na vasom rozhodnuti,dufam,ze natrafis na dobry personal ci uz to bude v sukromnej alebo nie :)..fuuha,trufla by si si na porod do vody? :)..nie nie som vydata,dokonca nemam ani priatela a ani mi nechyba,rodicia mi pomahaju ako sa da,takze som rada tak ako to je :)..a z toho si mohla usudit,ze mala nebola planovana..ale myslim,ze je to ta najlesia vec,ktora sa mi mohla stat :)
manzel velmi chce aby som sla do sukromnej a nebudem sa snim natahovat.vsade je dobra starostlivost.uz som rozymslala aj o porode do vody v topolcanoch uvidim ako sa rozhodnem :D takze tak.a ty si vydata?vase male bolo planovane?
na zapade..fuuha,tak to teda nemam ani sajnu :)..ja som nerodila v sukromnej a aj tak som mala fajn starostlivost
:D paranoja asi alebo co.vies z casu na cas ma to takto chyti a rozymslam otom.uz dlho zahanm nejaku sukromnu nemocnicu kde by sme mali obe dobru starostlivost.zijem na zapade.nevies o nejakej?
lenulik:),podla mna zbytocne stresujes :)..ja som sa tiez velmi bala,ale bolo to v pohode,personal v nemocnici bol velmi ustrestovy a vravim,podla mna sa to zvelicuje,nie je to az take hrozne..a to to mam este v cerstvej pamati :),,upkne ti rozumiem,ozaj je to dobry povznasajuci pocit :)..drzim ti palce a neboj sa tolko :))
lenulik, teba bude na porode zaujimat hlavne to, kedy sa uz na to male pozries zoci-voci a chytis si do narucia. praveze si dobre zapamatajtie chvile. su nadherne. a potom, ked ta to bezbranne dietatko objime a bude vyzadovat tvoju blizkost, ako ked bolo este v bezpeci tvojho bruska, je to nadherne, nemenila by som s muzmi, nikdy nebudu takto prepojeni s dietatom, ako sme my, matky.
:)tak dufam ze budem mat tvoje stastie a toiez to nebudem vnimat.najradsej yb soms a dala do umeleho spanku a rodial len tak keby sa dalo :D ale radsej si to chcem aspon pametat aspon cestu do a z prodonice :D obdivujem vsetky mamicky ktore si male nechali z lasky k nemu:)je to usper.a az etraz viem ze je to super pocit povedat ze budem mamicka aj ked v takom mladom veku.
ahojte,preciala som si vsetky prispevky a fuuha,porod doma si neviem ani len predstavit a ani by som to neskusala :)..lepsie v nemocnici,tam sa o teba a malinke pekne postaraju :) a lenulik,nevsimaj si blbe prispevky,nahodou mne si velmi sympaticka :)..ak si chcela babatko,tak tvoj vek nehra ziadnu rolu :)..ja mam tiez len 18 a mam mesacne babatko a nelutujem :)..a bolesti sa neboj,nie je to az take zle..ja som si to skoro ani neuvedomovala :)