Porod doma

sandy21

v prirode neexistuje iny druh, kedy je samec pritomny pri porode. nemali by sme ist este aj v tomto proti prirode.

_Marek

ja som vzdy veril ze je to bolest ale nevedel som si predstavit ako vsetko to prebieha a aj ked niesom lekar chcel som byt pri porode aj z toho dovodu aby brali jej slova vazne ak by sa jej nieco nepacilo a aby jej vyhoveli vo vsetkom.

nashira

Ja som si posledny porod poriadne odkricala a bola som rada , ze bol so mnou , lebo on jediny mi veril , ze to naozaj boli. Bola to vyborna pomoc. A pri samotnom porode mi stal pri hlave a drzal ma za ruku ....ja som bola velmi stastna , ze to tak bolo.

nashira

V konecnom dosledku je najlepsie nech sa to meno paci vam. Je doba , ze clovek moze naozaj demokraticky pristupovat k menu co je pozitivne. Ja ucim Ms a aj deti su zvyknute na ine mena nemaju s tym problem. V triede mam Ellu, Vanessku aj Sofiu.....

wivienn

Aj manzel chce byt neskutocne velmi pri tom. Neda sa od toho odhovorit, ale ja zas nechcem aby ma videl v takej situacii. Poznam sa a viem, ze bolest neznasam velmi dobre. Som dost precitlivena, a obzvlast teraz. No proste hroza

_Marek

ja som chcel byt vzdy pri porode.ale nie je to take jednoduche ako sa zda.chodil som snou aj na cvicenia a tak ze ako dychat a tieto podobne veci ako pri porode a tak.
ester sa paci manzelke velmi.neviem kde prisla na take meno.ale zda sa mi celkom v pohode aj k slovenskemu priezvisku.

wivienn

My sme s manželom uvažovali nad Connorom a pre dievčatko Lea Sofia alebo Charisma, ale nechcem aby tie mená zneli čudne. Je neskutočne ťažké vybrať dieťatku meno. Veď je to na celý život.

Najčítanejšie články