Prosim vas ma niekto neake skusenosti alebo info ohladom porodu doma?Je to u nas vobec mozne.Dakujem.
Porod doma
Ja mam doma Patrciu, Adrianu. A paci sa mi aj meno Viktoria.
no nas to urcite este viac zblizilo.dost ma vzalo ked som videl manzelku ako sa tam puci a trapi az so slzami v ociach.skoro mi vyklbila ruku ale pocity boli uplne uzasne.vidiet ako prichadza na svet tvoje dieta je najkrajsi pocit na svete.ja odporucam.ale ak mu je zle z krvi potom neodporucam.my sme dali meno svojej dcere alexandra.ak by to bol chlapec bol by to Tobias a ak budeme mat este dievcatko bude do Ester.
Je pekne ked sa meno hodi k priezvisku. Mne sa pacia slovenske mena aspon co sa tyka chlapcov. Napr. Matej, Jakub , Tomas.
Ďakujem Vám veľmi pekne za radu. Aspoň mám odpovedˇ z "prvej ruky". Tak teda nech je pri narodení nášho drobca. Dúfam, že to bude aj pre neho krásny zážitok!!! Vraj to manželov ešte viac zblíži!? Tí čo ste to už prežili viete poradiť presne na základe svojich pocitov. A aké mená by ste nám poradili:-)???
Ďakujem Vám veľmi pekne za radu. Aspoň mám odpovedˇ z "prvej ruky". Tak teda nech je pri narodení nášho drobca. Dúfam, že to bude aj pre neho krásny zážitok!!! Vraj to manželov ešte viac zblíži!? Tí čo ste to už prežili viete poradiť presne na základe svojich pocitov. A aké mená by ste nám poradili:-)???
doma nie, čo ak by sa niečo stalo...