ak by som si hladala na Slovensku odbornika na napravu vyskocenych stavcov, urcite by som sa nedala do ruk neodbornikovi na akupunkturu, ci akupresuru, ci osteopata, bez papierov a bez odborneho vzdelania, aj tak nie kazda akupunktura, ci akupresura, ci osteopat, ak ma na svoje "remeslo" patricne vzdelanie, nemusi pomoct, na mojej ceste za zdravim, som navstivila chiropraktora, ktory mi pomohol hned na prvej navsteve, a bez bolesti, isla aj na akupunkturu, aj za osteopatom,ktori mali na to vzdelanie, najviac mi ublizil osteopat, nikdy viac!!!, nasla som si dobreho akupunkturistu, bol to moj rodinny lekar, vynikajuci, bohuzial, isiel do dochodku, dalsi dvaja akupunkturisti mi vobec nepomohli, hoci mi boli doporuceni mojimi znamymi, a boli doktormi, je to na kazdom jedincovi,jedno je vsak iste, ak vam po prvej navsteve nepomoze ani troska, zbytocne minat peniaze, hladat dalej, ja som tiez bola u dvoch chiropraktorov, ten druhy ma vyliecil, chvalabohu, ten prvy mi urobil este horsie a obidvaja boli doktori chiropraktie a robili tie iste napravy, napravovali len atlas, c-1, prvy stavec pod lebkou. Ak sa niekto rozhodne ist ku chiropraktorovi, tak len k tomu, co ma na to doktorat, a ani tak nie je zarucene, ze pomoze, ale ja som sa nevzdala a hladala som dalej, kym som nasla toho spravneho, nasla som ho na nete, nikdo mi ho nedoporucil, ja si myslim, ze len treba chciet, hladat a nevzdavat sa. Vela som sa dozvedela z netu, aky blahodarny ucinok ma na ludske telo napravenie atlasu, chcela som to vyskusat, prvy chiro mi to len pohorsil a druhy ma vyliecil do 3 tyzdnov, teraz chodim len na kontroly a na stretnutia jeho pacientov, ktori mali podobne potiaze, pretoze sme uz zdravi a stretavame sa raz za mesiac a vymiename si svoje nazory, nas doktorko, prajem mu dlhy a zdravy zivot, nas kontroluje a obcas nam ten atlas posunie, ked ho najde len trosicku vysunuty, niektorym to nemusel ani raz za 10 rokov, niektorym len raz do roka, kazdy sme iny a ja mu mozem len zo srdca dakovat, ze nam vsetkym vratil nase stratene zdravie. Jeho pacienti su od novorodencov az po 85 rocnych, kazdy ma nejaky iny problem a vsetkym pomohol, ako tak pocuvam, ked cakam na svoje vysetrenie v jeho cakarni, prajem kazdemu, aby si nasiel toho praveho na vyliecenie svojich zdravotnych problemov, ja som si nasla na Slovensku "napravovaca kosti", ludoveho, ktory mi velmi pomohol, ked ma "dobabral" maser, odporucany clenom mojej rodiny, ktory im pomaha roky, kazde ludske telo reaguje inac aj na tie najlepsie procedury. Ak ma niekto zaujem, velmi rada poslem kontakt na "napravaca kosti", ktory mne pomohol a nema na to ani papiere, nie je mi rodina a doporuceny mi bol pred 20 rokmi kolegynou z prace, ktory mi pomohol aj pred 20 rokmi a pomahal nadalej vsetkym, ktorym som jeho kontakt zanechala pred odchodom do zahranicia.