Ahojte,
takyto problem mam aj ja a tiez nic nezabera. Jedine tak pohar cerveneho vinka vecer doma. Ale tak zasa nemozem chlastat vino stale a hlavne nie v praci :-) to by uz vyzeralo. Ale ja tu mam k tomu aj dalsi problem, ze ked mi je zima, tak strasne dlho mi trva kym sa zahrejem, proste dalsim ludom je uz teplo a ja som este stale naobliekana a drkocem sa. No na druhej strane priatel citi, ze zo mna ide horucava, teda ja stale citim zimu a ten kto pri mne sedi, tak pocituje horucavu odo mna. Celkovo zimu velmi zle znasam. Krcna mi povedala, ze mam alergiu na chlad a ta sa prejavi tak, ze mi spuchnu nosne dutiny, teda tvar. Tepla znesiem v akomkolvek mnozstve, ale zimu neznasam. Teply caj ma zahreje tak na 15 min a znova mi je zima. V praci sedim obalena do deky a ostatni su v pohode. Bez ponoziek ani nezaspim :-) Vcera som bola prave na masazi a uz aj maserovi bolo divne, ze po 15 min masirovania a moje ruky a nohy studene ako lad. Mi musel doniest deku, aby som mu tam nezamrzla. Tak toto prislo divne uz aj mne, ked prave on masiruje a rozprudzuje krv a mne zima. Nemate niekto podobne skusenosti??