Studene ruky a nohy

Príspevok v téme: Studene ruky a nohy
bez mena:)

ahojte:) ma prosim niekto tento problem? mam vecne studene ruky a nohy.az ladove.. cim to je?a je mi aj dost casto zima.ale preco mam stale studene ruky a aj nohy?? nejake zle prekrvenie ,al.preco?na nohy skusam striedat studenu a teplu sprchu,ale aj tak to velmi nepomaha, su ako lad.v noci spavam v ponozkacha a aj tak mi je zima.

neviete mi prosim niekto povedat,cim to je?al.co robit? dakujem:)

barborka95

mne na prekrvenie pomaha amitamin® Ginkgo complex, uzivam ho pravidelne cez jesen a zimu, je aj pre alergikov

Rade_k

->krcnestavce
Zdravim, poprosil by som kontakt na "napravovacakosti" zo SR ktoreho ste spominali.Ak ma niekto kontakt od uzivatela krcnestavce,tak mi ho prosim Vas poslite na email: r.horodnik@gmail.com
Dakujem :)

Rado-TV

krecnestavce- Zdravim.
Poprosil by som kontakt na "napravovaca kosti" od uzivatela krcne stavce.Alebo ak niekomu inemu z Vas poslal kontakt, vopred dakujem :)

darazka

ahojte.
mam sialeny problem. mojej mamke foter raz takmer zlomil ruku niekde v predlakti. odvtedy ju ma skoro stale takmer uplne ladovu a casto ma sialene bolesti. odjakziva mala problemy aj s chrbatom. prosim, poradte, ona ani za nic nechce ist k doktorovi a tie bolesti sa jej stale zhorsuju. preco ma tu ruku ladovu?

soffa

dobra je v tom aj sauna.hlavne v zime,v saune sa strieda teplo a zima,je to take otuzovanie...mne to pomohlo,a tiez je dobre nasadit ginko ale aspon na niekolko mesiacov..

RučkaNôžka

čawte.....ak vám je zima je normálne že máte studené ruky a nohy....ale mne sa napr. stáva že aj keď mi horúco a potím sa ruky mám aj tak ľadové,nechápem čím to je.Neviete mi niekto poradiť.Každý odo mňa odskočí keď sa ich chytím za ruky :D :D