Hranicna porucha osobnosti

dobojovane

...zil som s osobou s poruchou osobnosti , je to strasne. Ziadna dostojnost, ziadna ucta , ziadne my ,len ja ja ja ked som nieco vysvetloval na logickom zaklade a odborne, odpoved bola doslova len : bla, bla , bla. Ziadne kompromisy, prejavene city boli len podla jej , nalady. Ziaden sulad. Vsetko muselo byt podla nej ak nie mal som smolu. Vsetka chyba bola len vo mne. Riesenie primitivnych problemov, kam pojdeme a co budeme robit, pri mojom navrhu znamenalo , Ze som neakcny ze som meprisposobivy a ak som dal zoznam moznosti co budeme robit ani jedna nebolo suhlas. Sama kritika, ponizovanie. A hrozna promiskuita aj 4-roch za tyzden. Pri vysvetlovani ze to nie je spravne mi bolo povedane ze som frigidny moralista. Nakoniec ma poslala do P, ze ju to uz omrzelo... Dakujem NIKDY VIAC !!!

Sofinka77

ahojte,ozaj neviete,či je zoleptil a serlife návykové?A môže sa kombinovať napr.s paralenom,alebo liekmi na chrbticu a čo Atb?Máte s tým nejaké skúsenosti?

Sofinka77

ahoj face,no ja zasa čo som čital tak vela toho mám,okrem toho sebaposkodzovania,ty aj berieš nejaké lieky? a u teba sa to ako prejavuje?

Sofinka77

ahojte,no u mna sa to prejavuje,hlavne tými náladami,chvílku je všetko ok,potom mi niečo prepne a všetko ma rozčuli,,niekedy ma to drží pár min,niekedy hodín,od vtedy ako beriem tie lieky to je ok,no minule som zasa vybuchol,to som nečakal,nieje to také lahké Pablox sa vžit do tej osoby,v tú chvílu nemyslím,pourážam,vybijem si zlost a potom to lutujem,bojím sa,že stratím aj rodinu týmto správaním...Sofinka je nick mojej manželky.na jesen mám chodit na psychoterapie.

face

Sofinka77, ahoj, mne tiez diagnostikovali tuto poruchu, ale co som o tom citala, tak si nemyslim, ze ju mam. Ako sa to prejavuje u teba?

pablox

Nauc sa ovladat a predstav si, ze si v kozi toho druheho, na ktoreho vrieskas. A preco mas zensky nick, ked si chlap?

Sofinka77

bol by som rád keby sa niekto ozval,kto touto chorobou trpí,dost ma to zacina desiť,vńechcem byt taký a tak sa správat...

Sofinka77

ahojte,ja som tu už tiež zadával takúto tému s názvom Bordeline syndrom,a mne to len nedávno zistili,beriem zoleptil a serlife,som rad,že som našiel tuto tému amožeme si navzájom poradiť,myslíte,že sa z toho ešte dostaneme,?