Hranicna porucha osobnosti

iwina21

lemonka
je fajn čítať, že niekto s HPO je šťastný a plný života a dokonca má aj rodinku...ja sa toho veľmi bojím no a bola by som rada keby som si s niekým kto má HPO alebo to prekonal sem tam popísala a bola by som rada ak by si sa mi ozvala na mail ak máš záujem o tom popísať...nikto nevie pochopiť lepšie človeka ako človek, ktorý s tým žije...

a ak má niekto záujem o tom písať prosím napíšte mi na mail: cernanskaivka@gmail.com

ďakujem

lemonka

Keďže som omylom poslala rozpísanú správu,tak pokračujem v tejto :-) Tak teda dnes som už šťastná mamička polročného synčeka,postavili sme si s priateľom domček a sme neskutočne šťastní..našla som svoj zmysel života,teším sa na každé jedno ráno,na každý úsmev mojich chlapov,ten menší mi jeden daruje vždy hneď po prebudení :-) A ja viem že všetko je správne,presne tak ako byť má..a že ma drobček potrebuje spokojnú a plnú energie..je to zázrak,nikdy som nedúfala v takýto koniec,bála som sa takej zodpovednosti,ako je rodina..a práve táto zodpovednosť mi pomohla prekonať všetko zlé,prekonať samu seba..Na záver len dodám,že Vám všetkým držím palce,východisko určite existuje..ak som to zvládla ja,tak potom to musí dokázať každý..nech aj vy raz na to strašné obdobie len spomínate :-*

lemonka

Zdravím ;-) Prišla som sem po pár rokoch,aby som dopísala svoj príbeh..Od posledného príspevku sa toho veľmi veľa zmenilo..bola som veľa krát hore a potom zase úplne na dne..ale dôvod prečo som sem prišla a znovu otvorila túto tému je,že chcem povedať všetkým ktorí trpia,že existuje cesta von,dá sa vyhrať nad sebou samým

Donna

Dobojované: mala som obavy...čo sa so mnou deje...niečo nie je v poriadku. a chcela by som sa spýtať, či by som ti nemohla napísať správu, mail - hocijaký kontakt ak by si mi dal (hoc i len pre túto príležitosť vytvorený). potrebujem sa s tebou porozprávať, keďže ty si bol vo vzťahu s takou ženou a miloval si ju...

janulenka

Mam HPO.Je tazke s tym zit,ale pri dostatku lasky by sa to dalo zvladat ovela lahsie.Myslim,ze tato choroba je zapricinena nedostatkom lasky z detstva a dospievania.To,co sme nedostavali vtedy,teraz stonasobne viac potrebujem.Preto mame taku silnu potrebu lasky a bezne prejavy sa nam nezdaju dostatocne.A ked necitime ten dostatok,vtedy vzbikaju chyby.Mozno je az nemozne dat tolko ako ocakavame,lebo nasa potreba sa neda ani splnit.Nic nam nie je postacujuce.Preto potrebujeme byt stale ubezpecovany v tom,ze sme milovany a aj to vidiet,aby sme nemuseli ani na okamih zapochybovat.loris a 6 phoenix,myslim,ze ak ste tak dobre z toho vonku ako to tu pisete,tak by ste v tejto diskusii neboli,lebo ak niekoho nelubim a nezaujima ma,nebudem vyhladavat o nom este aj veci.Ak ma prestane clovek zaujimat a nic necitim,tak sa takto o neho nestaram,to je logicke.Aphoenix,pisal si,ze si sa snazil a mohla ti verit,ze mala v tebe istotu,neviem uz ako si to presne pisal,ale podla toho,ze si to skoncil,tak asi to tak nebolo ako si pisal...alebo,ze by ona opustila teba a ty sa s tym nevies zmierit a preto aj tie nahnevane prispevky a stale zaujem o jej osobu,ked sa zapajas do dikusie?neviem,neviem.....logicky mi to nejde dokopy.

iwina21

trumoj

no terajší priateľ mi dosť ubližuje pri hádkach a ja sa veľmi snažím mu neubližovať, ale má zložitú povahu a to napríklad keď je nasraný na mňa tak vypisuje babám aké sú sexi a podobne alebo mi spomína naschvál bývalú atď...myslíš, že to neubližuje??

trumoj

pre iwina21

prečo si myslíš že tebe niekto ubližuje? ved zvyčajne vy ubližujete tým na okolo

pre dobojované

aj u mňa už je dobojované

iwina21

Meretseger

no ja už veru nechcem vzťah...každý jeden čo som mala skončil zle a potom som sa dlho spamätávala a nemohla som sa z toho dostať...ja sa už trápiť nechcem...chcem byť milovaná, nepodvádzaná, a aby sa konečne ku mne správal niekto pekne a neubližoval mi či už psychicky alebo fyzicky ako je tomu teraz...teraz to prežívam :(

Meretseger

Tiež som už nechcela vzťah a ouvej, došiel ďalší:) Ona a predstava uzavretého oddelenia liečebne ma zatiaľ úspešne držia v úctivej vzdialenosti od žiletky, hoci nad tým uvažujem, dunno why. Alebo možno aj viem, ale nechce sa mi nad tým uvažovať.
trumoj
Asi by si musel milovať strašne, strašne moc a dávať to stále najavo...ech, neviem. Varí sa mi mozog.