Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

sisina

Tina, tak to je dokaz, ze aj po 40-tke sa cvicenim da spevnit telo. Myslela som si, ze to uz az tak nejde. Ze sa to da len umornym niekolko hodinovym treningom a tvrdou dietou. Napr. Madonna bude mat 50 a je v super forme, ma svaly ako chlap, co uz vyzera drsne, ale ona cvici vraj 8 hodin denne!

tina

No je pravda,ze ja som sa uz na seba nemohla pozerat-na fotkach som bola ako gulicka,teraz je to uz o inom.Uz stertavam ovela viacej bab-aj mladsich,ktore su silnejsie ako ja.

hula

Mne sa zdá,že lásku treba pestovať.Veď v 20 to nemôžeš odhadnúť.Ja som čím dalej tým šťastnejšia.Ako keby sa to prehlbovalo,ja nemusím nič povedať,a on vie čo chcem.

sisina

Tina, samozrejme, ze to pooze aj zdravotne, aj po psychickej stranke. Vacsina ludi si totiz mysli, ze zeny chudnu len kvoli krase.

tina

Sisina,neviem,zatial mi vyhovuje tato vaha-chcelo to aj zmenu satnika.Mozno o pol roka zase nabehnem na tuto dietu,mne pomohla aj zdravotne.

sisina

Tina, myslim si, ze mas pravdu, bol by to sok pre telo a navyse, aj koza sa musi stiahnut, tak rychlo to nejde.Takze sa teraz musis snazit tuto hmotnost udrzat a trosku neskor sa pustis zase do tej 90 dnovky?