Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
sisinka ano je to v rodine..mamina o tom nevie. ale mozno uz to skoncilo, nemam o tom prehlad. a casto to vidim aj medzi mladými v mojom veku to je strašné niečo. ako keby ti ludia boli bez citov, neohladuplni.
ale zas nechcem z toho robit velke halo. no co, ak sa to stane, nech ide chlapec kade lahsie a bude od neho pokoj. a kazdemu ssa take nieco raz vrati. aspon dufam:)
a inak fajn zaujimave jednoduche a chutne recepty, viem varit len maloco ale niektore z vasich musim vyskusat, urobili ste mi chut :) bru :)
Hula,len to neprehanaj ako my. Nasa este v ziadnom tabore nebola a muz ju nepusti samu pomaly ani so smetnym kosom. Vsade vidi potencionalnych pedofilov...Aj ked dnes davali na dvojke taky program a bolo tam dost deciek,ktore boli nezvestne...normalne mi je z toho zle,kam ten svet speje.
Napriklad kamaratke z detstva sa dala dcera na drogy,rok bola zavisla a prespavala v aute,dala sa dokopy s nejakym 40-kom a ten ju do toho dostal.Uz je vraj cista,ale zostarnuta o desat rokov, no neviem si predstavit,ze by sa toto malo stat mojej rodine.
No asi osud,nie som veriaca,ale deti som dala pokrstiť,aj im tak všobecne hovorím tie biblické príbehy.Jeden veľmi rád chodí do kostola,ale to už hovorím aj tomu bohu,že môj zlatý tak toto asi preháńaš,snáď s neho nebude kňaz.To vieš môj oblúbený román ,,vtáky v tŕní,,Ale fakt je,že som veľmi citlivá.Neviem si predstaviť,že by mali ísť na budúci rok do ,,školy v prírode,,Týždeň ich nevidieť,nepočuť,nevedieť čo je s nimi.No musím to niak prežiť...
Ja uz tiez musim koncit, prid tu aj zajtra, zatial ahoj!
Ja sa tiez bojim, je sialena doba, kriminalita, nasilie, alkohol, drogy,...su v takom veku, ze velmi zavazi partia, vela sa s nimi rozpravam. Aj tu na tomto fore som sa podozvedala veci...az mi je z toho zle. Anorexia, bulimia, ved to hrozne,kolko mladych dievcat trpi poruchami prijmu, benevolentne nazory niektorych ludi na drogy, dokonca 30-tnikov ma sokuju.
Hula, tak to si si vela vytrpela...asi to bol osud, ber to tak, nemozes za to. S takym niecim sa matka nikdy nevyrovna.
A bat sa budes vzdy, to mi ver, ci maju 5, 15 alebo 25 rokov. To je udel vsetkych matiek.
Ano dvojičky,chlapci.Som šťastná.prvých 5 rokov po smrti prvého dieťata som vôbec nechcela deti,bála som sa´.Potom to nešlo,nakoniec umelé oplodnenie.Vraj sme obaja v poriadku,ale mohlo to byť ,tým,že som sa psychicky zablokovala.My sme sa brali mladí.tešili sme sa na dieťatko,a stále to bolí,aj keď by už mal 16 a pol roka.Prvé mesiace som nespala,lebo sopm kontrovala či dýchajú.To neprebolí nikdy,ale mám šťastie,že mám ďalšie deti,ale zase o to viac sa o nich bojím
Hula mas pravdu, manzelstvo je ako vzacny diamant, ktory sa vekom obrusuje...moj tiez, ked ide romanticky film place spolu so mnou, (a inac je to poriadny chlap!)Ked sme boli mladi, smial sa zo mna, ako mozem polakat nad takou hlupostou a teraz?...
Sorry,ale musim koncit,ozvem sa neskor,zatial sa majte krasne!
No a zlepsenie po zdravotnej stranke prislo s dietou.
Hula,tak si napriek tomu hroznemu,co sa ti stalo statny clovek,ze mas taketo manzelstvo.