Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

alti

A ta vyzretost oboch je tak potrebna aj pre uspesne manzelstvo. Vztah je o chapani, tolerancii a aj ustupkoch v zdravej miere z OBOCH stran. Jaaj,spominam si na moje nazory spred x rokov, ze zmenim svet a v tom aj manzelika. Nepodarilo sa, aspon nie kompletne :o). Cosi mu stale zostava /hoci mi to vadi - napr. uz tu spominane ponozky pri posteli, ale dnes mi to uz zily netrha :o)/, ale aj ja som presla zmenou aj vdaka nemu. A este k rozvodom: rokmi som pochopila, ze najjednoduchsie je "buchnut dvermi". Ale ovela narocnejsie je problemy riesit a vyriesit. Prijemny dnik, dievcata

tina

No idem varit, nech mi ten moj nenasadi parohy s nejakou lepsou kucharkou:)),robim si srandu. Jasmina, myslim si, ze manzela si treba dobre vybrat, nesadnut na lep hned prvemu, nevydavat sa hned po kratkej znamosti, chvilu s nim pozit, nemat hned deti, nieco spolu aj zazit-napr.aj spolocne dovolenky-este bez dietata a ked je clovek pripraveny a uz aj po financnej stranke,tak si mozi zalozit rodinu. Vela manzelstiev sa totiz rozvadza aj kvoli peniazom-pri ich nedostatku vznika napata atmosfera,hadky,clovek si prestava verit...je lepsie,ked mlade manzelstvo uz tymto nemusi prechadzat a moze sa naplno venovat dietatu. Mozno sa mylim,ale tak to citim.

tina

Jasmina, nevid vsetko cierne. Neboj, nie vsetky mnazelstva prejdu neverou a ked uz je,tak treba hladat vinu u oboch. Je pravda,ze so starnutim sa kazdy vyrovnava inac a muzi su jednoducho lovci. Pravda je ale aj to, ze tej nevery sa dopustaju so zenami,kde je potom ich charakter, ked vedia, ze muz je zenaty a aj tak si s nim zacnu, tym sa nechcem muzov zastavat,ale je to pravda.

jasmina:)

a este casto sa muzi vyhovaraju na tie uch pudy, ze oni za to nemozu. ale s tym nesuhlasim pretoze my nie sme zvieratka a bodka.

a to s tou krízou je nieco ako nonsens. snadto nepreziva kazdy chlap :D lebo ved v manzelstve navyse ked trva tolke roky a je stastne, by sa ten muz mal snazit a predsa nedokazovat si nejake hluposti a riskovat svoje manzelstvo. samozrejme ze sa to mmoze stat aj zene, ale to nejak casto nevidím. a este ked to ten muz tají, tak to je uz charakter!! predsa aj muz sa musi vo vztahu snazit tak ako zena. ach jaj

tina

Sisina mas pravdu. Staci si otvorit niektory z casopisov-tie reklamy,hruza.Ved Tv program si pozeraju aj deti a ked natrafia na taketo obrazky-myslim eroticke inzeraty s tel.cislami-su vsade. Tak sa ani necudujem ,ze ich to laka a zacinaju s tym skor,ako by mali. Potom casto nastava sklamanie,ani sa nedivim.

sisina

Jasmina: nevera tu bola, je a aj bude, pokial svet bude existovat. Len v minulosti to nebolo az take viditelne a take rozsiahle. V sucasnosti za to mozeme dakovat mediam, ze takto verejne a beztrestne propaguju neveru,promiskuitu (aj sex ako taky), ako keby to bola uplne normalna vec v zivote cloveka. Ved kazda znama osobnost mala niekolko milencov.Napr. taka Belohorcova vystriedala vsetkych bohacov z brandze.Alebo Honza Novotny, ten tiez chodil a spal so vsetkymi moderatorkami, hereckami, modelkami a pod. a este sa tym chvali.Ale normalne to nie je! Najhorsie je, ze z tohoto si berie priklad nasa mladez a povazuje to za normalne, ist niekam na disku, najst si tam niekoho na jednu noc a nabuduce zas ineho...atd. Ale to uz som odbocila od temy nevera v manzelskom v zivote, no myslim si, ze zly zaklad je vo vychove a potom v tomto.Len si zober, zakmer v kazdych novinach, kazdom filme to je vidiet. A kto sa sprava promiskuitne za slobodna, tak je velmi pravdepodobne, ze to bude aj po svadbe, resp.v partnerstve.

tina

Wowo, zoznamit sa mozes hocikedy aj po styridisiatke,len je to uz tazsie. Keby som bola ja slobodna,tak urcite nesedim doma,ale nasla by som si aktivity,ktore by mi naplnali cas a pri ktorych by som stretavala co najviacej ludi a mozno aj buduceho partnera. Napriklad taky dobry zoznamovaci prostriedok je pes :))
Moje zaluby: sport,knihy,varenie,anglicky jazyk,cestovanie,fotografovanie,samozrejme zvieratka,mam psika,turistika. Najvacsim relaxom pre mna je plavanie v mori, skoda,ze ziadne nemame.Tych zalub je este viac,ale tieto su take naj...

wowo

Vacsina je tu v tejto teme zien v podstate stastne vydatych niekolko rokov Je tu vobec slobodna,alebo rozvedena po 40 nicka? je mozne sa aj po 40- ke zoznamit? a ako ?kde? ake mate hobby?myslim ci vobec mate nieco po praci...

tina

Jasmina, tych sklamani clovek zazije niekolko,ale nesmie sa vzdavat a musi verit,ze nie vsetci chlapi su suknickari. Chlapi mavaju krizu stredneho veku no a niektori si potrebuju dokazat,ze su este mladi a riesia to tym,ze si najdu milenku vo veku pomaly svojej dcery a niekedy sa aj rozvedu a zena zostava sama.Cely zivot sa starala o rodinu ,no a manzel jej nakoniec nachysta takyto darcek.Poznam vsak aj zeny,ktore opustili dokonca aj deti kvoli mladsiemu.