Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
Juvenia, to mi je luto,ze sa rozvadzas,ale asi budes mlada a urcite si najdes niekoho lepsieho. Netreba to vzdavat. Poznam zeny, ktore sa po rozvode opat vydali a maju stastne rodiny. Drzim ti palce!
tina 10:53 pravda pravduca.Ja síce nepatrím do tejto vekovej katagorie ale krásne si to napísala, tak sa na to už pozerám aj ja ako matka 1,5roč.syna a manželka pred rozvodom.
No ja neviem.Nemôžem povedať,že sa nehádame,ale zase nedá sa to nazvať ani hádkou.Keď sa hádame v spoločnosti,tak všetci sa smejú.Ja tak vybuchnem,potom to opakujem dookola,ešte k tomu niečo pridám,až to naozaj je smiešne.Môj muž ma najprv ignoruje,potom hodí hlášku,ktorou to zaklincuje.A niekedy nemám pravdu,ťažko si pripúšťam prehru,a väčšinou to končí výbuchom smiechu.Nikdy však u nás nebola tichá domácnosť.Provokujem do vtedy,kým si neuzná chybu,alebo mi nedokáže opak.Už je to u nás pokojnejšie,ale ticho nehrozí.
To ja som zase ako uragan :))Nerada sa hadam ,ale ked na to dojde, viem sa pekne rozcertit.Ono zalezi aj od situacie. Ked som unavena a uz by som sa najradsej videla v posteli a manzel kupi nieco ine ako som chcela...to sa viem aj nahnevat. No pokial je vsetko ok, kyvnem rukou a radej si to kupim sama. Stalo sa,ze som manzela poslala aj spat do obchodu, nech vymeni danu vec-raz davno prasok na pranie, tak si uz dava pozor:))No to su ozaj len take drobne hadky a nestoja za to, su aj ovela dolezitejsie veci,ako to,ze kupi nieco ine. No a vacsina muzov je jesitna, tak si ani nepripusti,ze urobili chybu,ved prasok ako prasok. Neviem,ci by to tvrdili,keby cakali na obed svieckovu a dostali by hrianku s cesnakom,ved jedlo ako jedlo,no nie:))))
Vitaj Prokop! Tak my by sme na oplatku radi vypoculi, precitali muzsky pohlad na urcite veci, suhlasis?
hm,ženy nezdáte sa,rád vás čítam
wowo: sme spolu 18 a pol roka a sme uz akosi tak zladeni....ale, ked sa tak nad tym zamyslim, v minulosti boli nejake tie krusne chvile. Vacsinou krical manzel, ja som skor tichsia,aj ked som mu oponovala, ze nema pravdu a tak pod. potom nasledovala ticha domacnost (z mojej strany, citila som sa urazena, aj som si poplakala sama v izbe) potom sme to nejako prechodili v tichosti, kazdy si uvedomil, kde robi chybu a ja som sa snazila zmenit a zlepsit, ak bola hadka kvoli mne, on sa tiez schladil a prisiel za mnou a povedal, ze to tak nemyslel, ze nechcel takto kricat, ze ma aj ine problemy a pod. Ale nejako dopodrobna sme ten problem uplne nepitvali. Casom sa clovek zmeni a vie, co moze od partnera ocakavat, comu ma predchadzat, aby neboli problemy a funguje to, uz niekolko rokov sa nehadame vobec.
wowo: my sa vobec nehadame...ani nerozoberame nejake malickosti, napr.taky priklad s tym obchodom, ako si uviedla...neviem, co na ti to povedat.
a ak mate problem rozpravate sa otvorene o tom s manzelom? Napr ak sa pohadate pre nejeaky detainapr. ze kupil uplne nieco ine ako to co mal napisane na listocu a ja nemozem varit} tak ten moj sa urazi, a cely den odsekuje mi nebavi sa so mnou.Potom by mal asi nasledovat rozhovor o tom, ale ten moj to nezvlada. Este som mu minuel vravela ze vstah je o komunikacii arieseni problemov, robil si so mna posmech ze to nebue pocuvaT NECH SI NAJDEM KECALA.Mozno som uvidela malicherny priklad ,ale po hadke sa rozpravate o tom preco vznikla? a co je problem. alebo to prejdete dalej ,akoze nic. Lebo ja neviem ako to riesit.Mlcat?
Muz a zena su si rovnocenni, teda ziadne pudy a krizy stredneho veku! Plati to teda aj pre zeny, nielen pre muzov a zeny predsa nezahybaju az v takej miere ako muzi, preco? lebo u muzov su to len ich vyhovorky a akesi ospravedlnenia, ze oni za to vlastne nemozu...