Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

Sisina, no ja som pravy opak,to skor ja nakupujem hluposti a muz ma brzdi-niekedy sa dam,ale niekdy nie,zalezi od okolnosti a penazenky.
Juvenia, je fajn, ze to beries sportovo. V januari 2007 sa rozvadzala kamoska v tvojom veku, muz si nasiel inu-skaredsiu-nechapem a ju nechal aj s dvojrocnou krasnou dcerkou. Tazko to niesla, no dnes uz ma maleho synceka, noveho partnera a studuje anglictinu, takze sa na nu usmialo stastie, tak snad sa usmeje aj na teba, velmi ti to prajem. Je velmi dobre, ze myslis pozitivne a tesis sa na buducnost, ved sa hovori,ze pro jedno kviti,slunce nesviti. Ono niekedy srdcu nerozkazes, vhupnes do manzelstva mlada, niekdy to vyjde a niekedy nie, tak ako ked sa vydavas v 20-ke,30-ke...Navod na stasne manzelstvo neexistuje, viem len, ze nikto nie je bez chyb a musime sa naucit tolerovat jeden druheho.
Hula ,suhlasim s tebou, zit treba naplno,ale tak,aby sme to neskor nelutovali.

hula

Juvenia,držím ti palce.Vždy som tvrdila,že nechcem sa dožiť 50,pozrieť sa dozadu a ľutovať svoj život.Ak,by nám to nešlo,radšej sa rozísť a skúsiť žiť,tak,aby som nič nemusela ľutovať.Rozvod je vždy smutný,a chce to aj odvahu.Tak nech sa ti darí.

juvenia

Tina mám 27rokov a neurobila som nič z toho čo si radila ty a aj som dopadla.Ale nieee nebojte sa už to beriem športovo, mám nové ciele, nových kamarátov a idem študovat a táááákto sa na to všetko tešííím.

sisina

Ja mojho do obchodu pre istotu neposielam.Raz za cas ide kupit rozky a necha tam 300 sk za hluposti, kazdemu clenovi rodiny cokoladku z lasky, keksik, dzusiky a ine fajnoty. A ma z toho radost ako dieta, ze nas potesil.Ja mu na to, ze keby som tak nakupovala ja, tak miniem celu vyplatu za tyzden...Nemozem povedat, ze je nemozny, alebo neschopny nakupovat, to nie, ale ja nakupujem rada, radsej idem sama ,sadnem do auta, idem do mesta a urobim zasoby.

tina

No ,muzi nas niekdy sikanuju ovela viac...Napriklad slepacia polievka musi byt iba s rezancami, beda ked nie su, ten sklamany pohlad-ako male dieta-haha.Ja ju kludne zjem aj bez rezancov. Samozrejme aj druhe jedlo ,no a sladkost za tym...To nie je sikana, tolko varit?Ale nie,robim si srandy,ja rada varim a som rada,ked im chuti.

tina

Vobec nevadi,ze nepatris do tejto vekovej kategorie, kludne sa mozes pridat, su tu aj mladsie aj starsie zenicky :))