Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
No Invero,mas to ozaj tazke. Tie deti ,to su potesenie, lebo co by niektore za to dali, keby ich mohli mat. O svojich rodicov sa postarat musime, ale je strasne smutne,ked ich vidime,ako pomaly starnu, stavaju sa detinski a bezvaldni.No a ked pribudne aj bolest...to musi byt ozaj hrozne.Nech ta tesi, ze si milujuca dcera, ktora svoju mamu neodlozila do starobinca, kolke deti tak urobili.Snad ti to tvoje deti raz odplatia. No a s tou chorobou...ono, budeme pomaly uz len starnut a chorlaviet,ale vela zalezi aj od zivotospravy a psychiky. Budem ti drzat palce a ked sa bude dat, tak podprim ta aspon slovne.
tina mas pravdu,aj ja si hovorim,ze su ludia s este vacsimi starostami ako mam ja a pokial sme vsetci v pohode cely den som stastna a vdacna za kazdy den.asi som vyhorela.
Prosim dajte mi odvahu sa vam zdoverit!
neviem,ako zacat.......?Som matkou 2 dospelych deti,syna a dcery.Obaja su t.c.v zahranici a ja sa staram uz 10rokov o svoju bezvladnu maminku.sme teda 3generacna rodinka a poviem vam obcas mi to da poriadne zabrat.Snazim sa vsetkym vo vsetkom vyhoviet,skratka mastim tie trecie plochy ako sa da,aby to bolo ok.V poslednej dobe to nejako nezvladam,pretoze tentoraz sa valia na mna problemy a starosti i strach o svojich blizkych a navyse aj mne tento tyzden pribudol vazny zdravotny problem.Tazko sa mi pise,ale ked som uz zacala.....musim koncit potrebuje ma mama.
Invero, niedkedy ma clovek obdobie, ked sa neciti dobre, potrebuje sa vyzalovat a mozno sa najde niekto, kto mu aj poradi,alebo naopak ukaze, ze ten jeho problem by bral vsetkymi desiatimi, lebo je to nic, proti tomu, co ma on.
invero, neboj sa tu ti dievčatá pomožu, poradia, povzbudia.Bude ti lepšie.Bože baby ja normálne lutujem, že nie som lesba,skrátka venušanka a martan=hroza!!!!pekný dníček.
invero,pis co ta trapi
tina mala si dobry napad zalozit tuto temu,ja ti dakujem.Aj ja mam po 40 a momentalne mi nie je najlepsie.Neviem ci sa mam zdoverit,aby som na vas vsetky nepreniesla smutok ale bohuzial neviem sa mu momentalne ubranit.Citam cele forum v snahe sa odputat od svojich starosti a zacat mysliet pozitivne,no nejde to.Aj mnohe z vas maju taketo obdobia za sebou tak ma snad zoberiete medzi seba,hoci mam dobreho manzela,musim urcite veci riesit sama.A to je najhorsie,ked sa nemozete alebo nemate vzdy niekoho na blizku,komu sa mozete vyzalovat,kto vam rozumie.Najviac vam rozumie ten,kto zazil alebo presiel tym co vy.Bohuzial,je to stara pravda.Este sa ozvem.
Ahojte, citala z vas niektora v poslednej dobe nejaku dobru knihu? Idem na dovolenku a chcela by som si tam vziat nejake dobre citanie.Dik.
Ahoj Juvenia, len si vyraz a mozno pri tom stretnes aj nejakeho princa:))Paci sa mi tvoj postoj, ze nesedis doma a neplaces, hoci to mas urcite tazke,ale ides dalej,tak pekny den!
no ja som na MD tak vymyslím nejalý program pre malého, dakde vyrazíme.ahojte žienky.