Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

No varim uz pekne dlho a je pravda, ze aj dobre-vravia,ze mam na to talent:))Ja si myslim,ze vdacim za to tete,babke a mame,lebo ma k vareniu dotiahli uz ako decko a prvu polievku-zeleninovu s krupami som navarila,ked som mala 12. No na rucne prace-napr.sitie som drevo:(

tina

Ja som to jedla v restauracii, zachutilo mi to, tak som to zacala robit aj doma. Dobry je aj salat s udenym lososom. Tiez das ladovy salat,papriku,paradajku,uhorku,cervenu cibulu,losos a zalejes dresingom z citrona,polivoveho oleja,soli a byliniek. K tomu sa mozu jest chlebiky potrete maslom,cesnakom,vegetou a zapiect v rure,alebo sa z pizzoveho cesta urobia take palicky-asi 20 cm dlhe a upecu.

Alternativa

Tina, Ty asi varis s radostou :o). Uz som si urobila extra adresar v PC a receptiky si tam preklapam. Lebo tato tema sa paradne rozbehla, pribuda nas tu a tak sa tazsie bude vracat napr. k receptom

Alternativa

Robila som to bez medu, s korenim. Med mam v zalohe. Moji doma su v jedle velmi konzervativni a napr. cinu na sladko nemusia. Ale skusim aj s medikom na buduce. Fakt to bolo chutne a rychlovka.

Alternativa

Ahoj dievcata,
dnes som urobila vcerajsi recept na kuraci salat. Bolo to vyborne, chutilo vsetkym s dodatkom "Mami, toto mozes robit aj castejsie". Taaak som sa tesila, ze im chuti a este je to aj v zmysle delenej stravy :o). Dik za recept
A teraz ku kniham. Ja ked som unavena, tak siahnem po Haline Pawlowskej na pobavenie. Ak potrebujem siahnut do citoveho vnutra, tak Paulo Coehlo a z jeho knih je absolutna spicka Alchymista.

tina

Zabudla som na Sidi, ja mam rada knihy od Vasilkovej, Petry Dzerengovej-Nagyovej, Gilerovej-dufam,ze som im neskomolila mena. Teraz momentalne som zacala citat knihu od Tani Keleovej- Vasilkovej-Natasa.
Moja naj kniha je Anna zo zeleneho domu,pamatam sa, ako som ju dostala k 10.narodeninam a vobec sa mi ju nechcelo citat, stale som ju odkladala, no ked som ju uz raz zacala...Citala som ju snad 100x a po rokoch som sa ako dospela dockala aj filmu a dalsich dielov. Skoda, ze dcera ju nechce citat, ale zhodou okolnosti sme ju minuly tyzden kupili v anglictine a slubila, ze ju precita. No ale to je ozaj skor kniha pre mladez. Zalezi aj od toho, aky mas rada zaner.